keskiviikkona, lokakuuta 13, 2010

Valmistautumista missikisoihin

Voitteko uskoa, että olemme menossa missikisoihin reilun viikon päästä?!? Ja Seinäjoelle asti! Onneksi on hyvä syy, sillä kovasti jo odotan tapaavani Vipun pojan Naftan... nii ja Petran ja Petran takin ja kaikkia muitakin ländereitä ihmisineen :)! Lomailtua ja sukuloitua tulee samaan syssyyn, joten ei me ihan näytelmien takia kuitenkaan :)! Ihan piti KoiraNetistä tarkistaa millon viimeksi pojat on näytelmissä käynyt. Kampi on näytellyt joulukuussa 2007 ja Vipu heinäkuussa 2009.


Kampi ja syksyinen metsä

Vipu ottaa rennosti
  Nyt taas muistan miksi en tykkää näyttelytouhusta. Ensinnäkin aloitan koirien nyppimisen aina liian myöhään. Sitten nypin niitä ja totean, et hyvä tuli. Kunnes taas jossain tilanteessa huomaan, että karmeeta minkä näköisiä ovat. Ja taas mä nypin niitä sieltä ja täältä ja mietin, et mistä mun pitäs vielä ottaa. Sit mä päätän, et en enää koske niihin, kunnes taas huomaan jossain jotain "haivenia". Kohta mä oon nyppiny ne ihan kaljuiksi ja sitte harmittaa. Ei oo siis mun juttu, vaikka noi molemmat on suht helppoja nypittäviä.

Pojat löysi hyvän majan paikan :)
  Eikä oo tullu treenattua mitään kehäkäyttäytymistä ollenkaan. Testasin tänään, et osaako nuo seistä, osas ne :)! Meniskö nuo vanahalla muistilla ravia :)?? Joo, siis maalaistollot on tulossa näyttelyyn, varokaa vaan kisakumppanit :)!

Vipu ja ylläri pylläri, keppi ;)

Vipu taas vauhdissa :)

Onneksi on missikisoja ennen tokokokeet ja sitä sentään on vähän treenattu. Lähinnä paikkailtu edellisen kokeen kämmäilyjä ja otettu lenkillä käyttöön nakkipysäytys luoksetulon harjoitteluun. Toivotaan, ettei mikään muu paikka leviä sillä välin :)!

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Seinäjoella nähdään! Ennillä onkin mukavat oltavat, kun ei oo muita narttuja saamassa urosten huomioo :-)