keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

Unelmat voi toteutua, jos niihin oikein uskoo :)

Yksi haave/unelma/tavoite sitten saavutettiin tokon saralla, kun saavutimme kokeesta sen TK2 koularin :)! Jännitystä taas piisasi koko rahan edestä. Kampi, apupoikani, piti huolen, että Vipu on viritetty heti kättelyssä, sillä 3 km ennen hallia Kampi aloitti vikinän ja sehän tarkoittaa sitä, että jotain kivaa on tiedossa :)! Tuli myös todistettua, että viritys voi mennä yli, sillä paikallaolosta Vipu lähti heti kättelyssä perääni ja innosta sinkuen hyppi vasten. Vaan eipä harmittanut yhtään... olin vaan niin iloinen, kun mulla oli kerrankin kokeessa koira, joka kokoajan vaati lisää toimintaa :DDD! Miten sais tollasen koiran joka kokeeseen! Huippuvire siis säilyi läpi koko kokeen ja koiran osaaminen näkyi joka liikkeessä, kun ei tarvinnut keskittyä haistelemiseen:


Paikallaolo 0p.
Seuraaminen 10p.
Maahanmeno 10p.
Luoksetulo 9p.
Seisominen 9p.
Nouto: 10p.
Kaket: 10p.
Hyppy: 10p.
Kokonaisvaikutus: 10p.

Ja yhteensä 165p 1 -tulos ja TK2!!! Että mä olen ylpeä ja iloinen tosta koiruudesta!!! Kasvattajaa taas kerran kiitän upeasta harrastuskoirasta... parempaa meille ei olisi voinut tulla :)! Kiitos kuuluu (taas :)) myös treenikamuille, ilman teitä haaveeni tuskin olisi toteutunut!


Nyt sukelletaan uusiin haasteisiin tokon saralla ja katotaan kuin meille käy :)!


-Pia-

6 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Superisot onnittelut!!

Kipa kirjoitti...

Lämpöiset onnittelut!!! Töitä olette tehneet ja se on kantanut hedelmää. Todella upeaa!

Päivi ja tytöt kirjoitti...

Onnea taitavalle ohjaajalle! Vaatii todellista keskittymiskykyä vetää 1-tulos sen jälkeen kun paikallaolo on nollattu. Upeaa!

Kati & Tikkis kirjoitti...

Vau mitkä osiopisteet, onnittelut!

tarja kirjoitti...

Olette taitavia sen näkee jo pisteistä! Onnittelut

jassu kirjoitti...

Onnittelut upeasta tuloksesta ja superpisteistä (ottaen huomioon paikallaolon nollan)!