sunnuntaina, lokakuuta 10, 2010

Tavoite saavutettu

Eilen siis käytiin tokokisoissa toikkaroimassa :). Saavutettiin meidän tavoite eli liikkeiden välissä Vipun nokka pysyi suurimman osan ajasta ylhäällä. Parissa kohtaa mun ote hetkeksi herpaantui ja herra käytti heti tilaisuuden hyväkseen. Molemmat oltiin ihan rättipoikki kokeen jälkeen. Minä siksi kun piti olla niin skarppina koko ajan ja Vipu kait siksi kun joutu pijättelemään nenäänsä :). Katsojat kun palelivat kentän laidalla, niin mulla oli tosi kuuma ja illalla oli jalat niin kipeät, kuin olis vähintäänkin maratoonin juossu. Tokoko ei muka urheilua?!?

Mutta sitten niihin liikkeisiin:

Paikkallaolo: 9p. Ei mennyt eka käskyllä maahan, muuten ok.
Seuraaminen: 9p. Muuten tosi hyvää, mutta yhdessä oikealle käännöksessä Vipun sieraimiin kantautui niin hyvä tuoksu, että oli pakko nuuskuttaa. Onneksi toisella käskyllä muisti, et oli hommissa :).
Maahanmeno: 10p. Hyvä suoritus :)
Luoksetulo 5p. En muista millon viimeksi olis läpi juossu ilman lupaa... ja vielä suoraan sivulle ;). Ei siis enää tarvita läpijuoksutreenejä missään tilanteessa ;).
Seisominen: 9p. Vähän nuuskutteli seisomaan jäädessään, mutta ei liikkunut ja istui perusasentoon ennen lupaa.
Nouto: 10p. Vähän asetteli kapulaa tullessa ja nousi ylös samaan aikaan, kun otin kapulan suusta.
Kaket: 9p. Teki liikkeet oikein, mutta hitaasti ja oli tavattoman kiinnostunut paikasta, koska siinä oli muutkin koirat maanneet. Nousi taas perusasentoon ennen käskyä.
Hyppy: 9p. Tarvitsi kaksoiskäskyn istumiseen.
Kokonaisvaikutus: 10p.

173p ja 1 -tulos :D!

ISO kiitos kuuluu meidän tokoporukalle, joílta oon saanut niin paljon hyviä vinkkejä ja kannustusta jatkaa tätä välillä niin epävoivoiselta tuntuvaa urakkaa :). Ilman teitä en olis selevinny! Pullakahavit siis tiedossa ;)!

-Pia-

5 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Hyvä Pia ja Vipu!! Onnea! :D

tarja kirjoitti...

Hyvä te, onnittelut!

Kipa kirjoitti...

Onnea, onnea!!!
Sitekeys palkitaan :)

Minna kirjoitti...

Vau, onnea!

Pia kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!

Ja kiitos myös Minna sulle syksyn erinomaisista treeneistä. Noutokapulan pyörittely loppui ohjeellasi :)! Treenaillaan taas, viimeistään keväällä!