perjantaina, heinäkuuta 18, 2008

Vesisadetokoja ja iltaliidot

Kylläpä me osataan aika valita aina noille porukkatokoille. Viimeksi kun käytiin satoi rankasti vettä ja eilen ei ainakaan yhtään sen vähempää. Kiva tietysti huomata, että Vipu toimii samalla lailla sateessa kuin poutakelissäkin. Mistä sitä tietää millon tokokokeissakin sataa vettä, (siis ensi kesänä) eikä tarvi säitä pelätä.

Meillä oli oikein kahdet tarkkaavaiset, plus lisänä Pasin vähemmän tarkkaavaiset :), silmäparit syynäämässä treenejä. Saatiin taas hirveesti hyödyllisiä kommentteja. Ei sitä vaan ite näe omia virheitään, eikä oikeestaan pidä edes niitä virheinään, ennen kuin joku niistä sanoo. Suuret kiitokset tarkkaavaisille silmäpareille! Kotiläksyksi saatiin maahanmenon jatkotreenejä, niin että siitä joskus tulisi liikkeestä maahanmeno. Lisäksi samanlaisia treenejä istumiselle ja seisomiselle. Ja sivulletulotreenejä, joka meillä onkin mennyt takapakkia ihan huomaamatta. Palataan siis apuihin makupalan avulla. Peilikin täytyy ottaa eteisen seinästä, jotta voidaan sen edessä treenata.

Vesisateen lakattua olikin hyvä siirtyä hallille, katon suojiin, liitämään. Vajaa pari viikkoa taukoa oli tehnyt hyvää ainakin meille kaksjaloille. Kampi voisi olla eri mieltä :). Otettiin pikkutreeniä ex tempore -tyyliin. Puomin kontaktille palkkausta ja lopuksi putken vääränpäähän ohjausta. Vipu pääsi treenaamaan pujottelua joka meni jo putken ja hypyn kautta hyvin!! Puomille taas remmitreenit ja naksuteltiin oikeaa paikkaa kontaktilla. Hyvin meni sekin.

Siinäpä oli pitkästä aikaa oikein toiminnan iltapäivä. Hauskaa oli vesisateesta huolimatta.

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toimintaterapeutti täällä jälleen, päivää!
Viikonloppuna aion patistella koko köörin jäljenajoon. Tämä näin varoituksena etukäteen :)

t. Irmeli-Innokas

n-elikot kirjoitti...

Onni on oma toimintaterapeutti :)! Hyvä, että meitäkin joku potkii persiille, tulee tehtyäkin jotain.

Ollaanpa yhteyksissä!

T: Pia