maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Agirodun tunnelmia

Viikonloppu meni sitten aika tiiviisti Teivon raviradalla sekä kisaten että katsellen muiden suorituksia. Perjantaina auton keula etelään päin, toivoen hartaasti, että kaikki tarpeellinen olisi mukana. Matka meni suht' mukavasti, tosin valitsemamme reitti Oulu- Kokkola- Seinäjoki- Ikaalinen ei ollut ainakaan minun mieleeni. Joka tapauksessa, perille majapaikkaan päästiin. Koirien ulkoilutukseen aivan mainio paikka ja nätin näköistä seutua muutenkin.

Lauantaina meillä oli ohjelmassa vain yksi kisa. Siinä tuli sössittyä oikein kunnolla, kun aloitus ei mennyt ihan niin kuin olisin halunnut. Tuloksena nätti hylky esteellä 4, mutta loppurata menikin sitten vähän paremmin. Loppupäivä ja osin iltaakin meni katsellessa muiden suorituksia ja tuttujen kanssa kuulumisia vaihtaen. Kämpille lähdettiin hieman klo 18 jälkeen ja ajatuksena oli pikaisten iltatoimien jälkeen painua pehkuihin, koska herätys oli aamulla klo 5.00 !!

Sunnuntaiaamuna päästiin matkaan kisapaikalle jo 5.40, joten meillä oli aikaa käydä aamupalalla kisapaikan lähellä olevalla huoltoasemalla. Koirat pääsivät taas kipuamaan jyrkkää rinnettä ylös ja alas, sen jälkeen hetkeksi lepäämään autoon. Pia ja minä menimme katsomaan, löytyisikö eka joukkueen eli Kromlins PetoMinussa, jäseniä. Sotasuunnitelmat tuli tehtyä ja tuota pikaa huomasin olevani Vipun kanssa starttiviivalla! Alku meni hyvin, mutta jostain syystä kepit tuottivat ongelmia. Taas pätkä eteen päin ja lisää ongelmia kolmoishypyn viimeisellä osiolla. Kahdesti korjattuani suorituksen pääsimme jatkamaan kohti loppusuoraa ja maalia. En tiedä vieläkään sen paremmin joukkueen kuin oman suorituksen tulosta, mutta kai tässä voi olla kohtalaisen tyytyväinen suoritukseemme kokonaisuutena.

Pari tuntia myöhemmin oli Kampin vuoro päästä liitämään. Rata oli mukavan tuntuinen mennä, luonnollisesti paljon sujuvamman oloinen Kampille kuin Vipulle. Päästiin melkein loppuun asti ilman virheitä, ainoastaan yksi myöhästynyt valssikäännös aiheutti riman tippumisen. Muutkin joukkueemme jäsenet(Kromlins Ferrarit) saivat tosi hyviä suorituksia aikaan ja niinpä aika pian kuulutukset kertoivat meidän voittaneen kilpailevien medien kisan. Nyt oli Kampi ansainnut laumallemme 15 kg koiranruokaa, lisäksi jokainen joukkueen jäsen sai pokaalin ja ruusukkeen sekä yhteiseksi muistoksi komean kokoisen kiertopalkinnon.


Medien voittajanelikko Kromlins Ferrarit: Kampi, Chili, Zimbo ja Hippo

Eikä taaskaan kauan kerennyt odotella, kun vuorossa oli mediluokan möllikisa. Kipazin M- pennuista oli saatu joukkue kasaan, ja meillä oli mukava "pentutapaaminen" kentän reunalla hyvissä ajoin ennen ratasuoritustamme. Kaikki suorittivat radan mainiosti ja mallikkaasti, ja riemuksemme sijoituksemme oli 4. , kahdentoista joukkueen kisassa. Vipun suoritus oli paljon tasaisempi tällä radalla, kepitkin menivät paremmin ja kokonaisuutena olin oikein tyytyväinen pikku miehen suorituksiin.


Chili-Mints sisarukset. Vasemmalta Veikko, Flii, Vipu, Kuje ja varakoira Padi

Kotimatkalle päästiin viiden aikaan iltapäivällä. Tapahtumat seurasivat totuttua kaavaa: Jyväskylään asti manattiin jonoja, Hirvaskankaalla jaloittelutauko ja kahvit ja loppumatka taisteltiin väsymystä vastaan. Kotona oltiin puolen yön maissa, pikainen auton tyhjennys, koirille viimeinen pissitys ja sitten unten maille. Kyllä oli mukava palata kotiin, vaikka reissussakaan ei pahemmin moittimista ollut!

Pasi

P.S. Lisää kuvia sunnuntain joukkueista (niistä mitä ehdittiin katsomaan) galleriassa

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Ferrari-joukkueelle hienosta voitosta!

Sanna kirjoitti...

PALJON PALJON ONNEA HIENOISTA SUORITUKSISTA! Kiitos ihanista kuvista, pääsi hyvin edes osaksi tunnelmaan mukaan. :)

Kesänjatkoja!

Sanna & Hugo

Anonyymi kirjoitti...

Onnea menestyksestä :) Kyllä joku oli taas tehnyt hyvät kokoonpanot *kröhöm...*

Lainaan Bellaan kuvaa blogiini ja laitan sun copyt jos käy?

Kennel kirjoitti...

Ismo ja Terhi kiittelevät vielä täältäkin kautta Petominussa joukkueen porukkaa . Muutoinkin oli mukava tavata , onhan se kiva että täältä oikkeesta iliman suunnasta oli muitakin kun myö..;0)
palaillaan ja kuulosteellaan ..
terkuin Welmuset