torstaina, heinäkuuta 03, 2008

Kyläilyä ja Punainen Ferrari

Käytiinpä tänään kylässä Vilma ja Penni shelttien luona. Olipa ihana nähä tyttöjä pitkästä aikaa! Aina niin hyväntuulinen Eeli poika vaan naureskeli päiväunilta herättyään ja katseli koiralauman menoa. Ihmeellistä miten nopeasti lapsoset kasvaa. Eelistäkin oli tullut jo iso poika, vaikka ikää on vasta 7kk. Käytiin myös koko porukalla montuilla uimassa. Tai siis Vipu oli ainut joka ui, muut hienostelivat rannalla. Vipun uintityyli on kyllä kehittynyt roimasti edellisvuodesta... siinähän oli jo uimisen meininkiä. Ja Miki koitti vissiin saada ittelleen sydäriä aikaiseksi... töppöjalka yritti sitkaasti pysyä Pennin perässä (kirjaimellisesti perässä) niin, että kieli roikkui polvissa asti.

Huomenna lähdetään kohti Ylöjärveä. Olis tiedossa sellainen agilitypainotteinen viikonloppu. Huisin jännää, sillä pääseehän Vipukin oikein kahden radan edestä liitämään. Sitä varten ollaankin käyty jokapäivä (paitsi tänään) ottamassa pientä kontaktitreeniä. Herran haltuun sitten miten siellä menee :).

Kulkupeliksi saatiin punaisen Ferrarin kopio. Ei ehkä yhtä linjakas kuin aito, eikä merkkikään ihan sama, mutta väri on oikea :). Pitäähän se punainen kulkupeli olla kun Kampi kisaa Ferrari –joukkueessa ja kyydissä istuu pikku “Ferrari”. No, sen verran vielä, ettei kulkupeli ole oma, vain vaihtokauppa viikonlopuksi.

Blogi hiljenee hetkeksi. Rentouttavaa viikonloppua!

-Pia-

Ei kommentteja: