keskiviikkona, heinäkuuta 30, 2008

Muut kuulumiset

Arkinen aherrus on alkanut... tai siis mulla arki on ollut koko ajan, mutta Pasin loman loppuminen muuttaa munkin olemista ja elämistä. Ts. koirien ulkoiluttaminen on astunut taas vahvasti kuvioihin. Hyvä niin, loppuu toivottavasti tämä kilojen kerääminen :).

Viime viikonloppuna käytiin jälkeilemässä. Vipu sai löytää jäljeltä lasten kenkää ja silmälasikoteloa. Kenkä löytyi, mutta kotelo jäi metsään. Muuten jälki meni hyvin, kuumuus vaan verotti vauhtia. Onneksi mukana oli myös vanha esineenlöytäjä Kampi, joka etsi silmälasikotelon metsästä. Kaupan päälle Kampi sai nuuhkutella oman jäljen. Huomaa, että Kampille on joskus otettu hakua, kun nokka niin mieluusti nousee maasta ylös. Pari mietintätaukoa pidettiin Kampin kanssa metsässä ja johan muistui mieleen jäljenajokin. Ensimmäinen kaareva jälki meni voisko sanoa ihan kivasti, loppupalkasta Kampilla ei tosin ollut hajuakaan. Paineli ohi vaan. Ensi kerralla suunniteltiin loppupalkalle jotain vähän enemmän tuoksuvaa.

Tokoilun merkeissä ollaan aloiteltu tämä viikko, vaikka tokoiluhetket ovat olleet lyhyitä kuumuden takia. Kaivelin esiin hiekkaämpärit, joista on tarkoitus tulla ruudun merkkejä ja pysäytysmerkki. Kampille tosin käytin näitä merkkejä aivan toiseen tarkoitukseen. Harjoiteltiin nimittäin takaakiertoja ja poispäinkäännöksiä, ja hauskaa oli! Vipulle sitten vähän "virallisemmin" merkin kiertoa, ja pikkujätkä osaa jo kiertää merkin suullisella käskyllä. Hyvä, hyvä! Kotiläksyjäkin ollaan treenailtu, eli sivulletuloa ja maahanmenoja. Sivulletuloon käytän vielä käsiapua ja olen saanut sillä liikkeeseen vauhtia ja suoruutta. Maahanmenja ollaan treenailtu niin, että peruutan ja Vipu kulkee edessäni. Olen ainakin yrittänyt muistaa olla huitomatta käsilläni ja katsoa koiran yli. Maahanmenot on nyt n. 90% suoria maahanmenoa, välillä kaveri yrittää kyllä istumisen kauttakin :).

Mutta se niistä... ens viikolla se vasta arkinen aherrus alkaakin, kun agiryhmät alkavat pyörimään. Laskeskeltiin, että jos hyvin sattuu, niin ehkä perjantai on vapaailta, muina päivinä huserataan aina jossain päin. Tulis vaan ne agiryhmät äkkiä julki, että vois vähän varautua...

-Pia-

Ei kommentteja: