perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Agiliitoa ja polskuttelua

Käytiinpä eilen pikkuporukalla treenailemassa liitoa. "Isot pojat" treenailivat tämän näköisen pätkän:Vaikeinta Kampille oli rimojen pysyminen käännöksissä, varsinkin kakkosrima tippui monesti. Toinen vaikea väli oli esteet 14 - 18. Kaarrokset meinasivat heittäytyä ihan mahottomiksi taikka sitten kolisi kivasti rimat. No, onneksi löytyi kultainen keskitiekin ja pätkä saatiin onnistumaan. Pujotteluun syöttä esteeltä 17 oli Kampille tosi paha. Aina se kerkesi napata oikealta puoleltaan hypyn. Heh, Kampi varma pujottelija!

Pikku koirat liisivät sitten vähän helpomman radan:Aluksi Vipu kävi niin ärtsyn kuumana, ettei malttanut ollenkaan keskittyä menemiseen. Hyppi, loikki ja pomppi vähän samaan tyyliin kuin agirodussa eka joukkueessa. Kierroksia oli siis kerätty autossa odotellessa. Toiselle pätkälle maltettiin jo hieman rauhoittua ja kolmas pätkä oli jo oikein bueno. Keppeissä on vielä paljon tekemistä, ei meinaa millään malttaa kiertää loppuun asti. Eipä kyllä ole vielä mitään kiirettäkään, luultavasti ainakin 10 vuotta aikaa treenata ja kisata.

Tänään oli oikein hieno keli... suorastaan kuuma ja siis aivan selvä uintikeli. Ei paljon pikku mies vettä pelkää taikka epäröi. Uusi Dummy sai kyytiä niin vedessä kuin maallakin. Kovin kauas sitä ei vielä uskalla heittää, sillä välillä uiminen on aika pelottavan näköistä... vesi vaan roiskuu, kun Vipu ui pystyssä. Välillä taas polskutellaan ihan oikein. Oli meillä mukana pari rantaleijonaakin sanan mukaisesti. Kampi ja Miki kun eivät vapaaehtoisesti mahanalusiaan kastele, tassut saatetaan liottaa. Kuviakin tuli otettua, mutta niitä en nyt tähän hätään jaksa käsitellä. Ehkäpä sitten myöhemmin.

-Pia-

Ei kommentteja: