sunnuntaina, heinäkuuta 13, 2008

Menestyksen makua

Nyyh, viikonloppu kohta takana ja työviikko edessä. Mutta sitähän sanotaan, että aika rientää kun on kivaa. Ja tosi mahtava viikonloppu kyllä olikin. Sai parantaa maailmaa hyvässä seurassa.

Perjantaina odoteltiin Kipalan porukkaa saapuvaksi ja puol 10 aikaan auto sitten kaarsikin pihaan. Ilta meni kaffitellessa ja jutustellessa. Itse olin väsynyt aikaisesta aamuherätyksestä ja matkalaiset olivat myös väsyneitä, joten päät taisivat painua tyynyihin puolen yön paikkeilla.

Lauantai valkeni oikein lupaavassa säässä. Aurinko paistoi ja näytti tulevan pitkästä aikaa poutakeli. Aamupäivästä kamat kassiin ja autot kohti Äimärautiota. Kehät oli laitettu raviradan keskinurmelle, joka tietty oli mutavelliä viikon sateiden jäliltä. Siellä lampsiessani kirosin, kun en laittanut goretex kenkiä jalkaani. Vihdoin viimein kehäkin löyty ja löysimme hyvän kuivan paikan odotteluun. Koomista oli, kun ihmiset kantoivat isoja karvaisia koiriaan kehään ja pois, etteivät karvat kastuisi. Ihanaa olla läntsyn omistaja :).


Kehän reunaa

Vihdoin viimein 56 collieta oli arvosteltu ja oli meittin vuoro. Hieman jänskätti, että miten Vipu märässä kehässä ravaisi, mutta kohtalaisen hyvin se liikkui. Vähän hyppelyä sinne tänne. Tuomari oli todella miellyttävä, hymyili koko ajan ja käsitteli koiria kauniisti. Serti ja Cacib taskussa jäätiin odottelemaan Kipan ja Viivin kehää. Hyvin liikkui Viivikin ja jaksoi kärsivällisesti seisoa paikoillaan, kun tuomari arvosteli pitkään. Jee, serti ja Cacib napsahti Viivillekkin ja Viivistä tuli Fin MVA!! Vipusta leivottiin vielä ROPpi ja Viivi oli sitten VSP. Upea päivä ja aurinkokin hymyili kanssamme!


Roppi poika


ROP Vipu ja VSP Viivi kera tuomarin

Jäätiin odottelemaan vielä loppukehiä. No tietäähän sen, että eihän se tuomari edes katsonut Vipua. Nappasi vaan villakoiran edestä jatkoon ja sano heipat läntsylle. Hyvä kokemus tuo tietysti Vipulle oli.


Vipu keskellä "puudeleita"


Turisti Totoro

Illalla juotiin sitten kuoharimaljat Viivin valioitumisen kunniaksi. Taisipa mennä sen verran, että aamulla oli vähän huono elämä. Vieraat lähtivät aamusta vielä toisen päivän näytelmiin pyörähtämään ja sitten kotimatkalle. Sunnuntain keli olikin aivan toisenlainen, vettä tihuutteli aamusta ja päivää kohti yltyi rankkasateeksi. Ei varmaan paljon naurattanut sunnuntain näyttelijöitä.

Lisää näyttelykuvia Galleriassa.

-Pia-


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea uudelle ROPille :)

Vipu on kyllä komea poika!

Anonyymi kirjoitti...

Jii-haa, onnittelut Vips!
Oli kyllä varsinainen mutavellishow :)

Unknown kirjoitti...

Kokemuksesta kerron että juomaa on ollut päinvastoin liian vähän ! onnea Rop rop ropisee Vipulle !
toivottelee
Welmuset
ps. agirotu paita pamahtaa postitse loppuviikosta

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA Vipulle ja hädlerille upeasta kehämenestyksestä!!! Ei sit törmätty,vaikka oltiin "naapurikehässä" -Tyrtsin poppoo-

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Vipulle joka on oikea komistus :)

T: Ansku, Bella, Duo & pikku Fyra ja jellonapoika