maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Murhetta ja jumeja

Miten tän nyt alottas... ei kovin hyviä uutisia nyt ole tiedossa. Miki kävi aamulla suuhoidossa ja kolme hammasta vielä lähti. Yhden hampaan ympäriltä löytyi kasvain, josta otettiin näytepala patologianlaitokselle tutkittavaksi. Parin viikon päästä selviää onko kasvain hyvän- vai pahanlaatuinen ja millaisia jatkotutkimuksia on tiedossa. Että tällasta... ei ole mieli kovin korkealla, mutta ei kait se auta kun ootella tuloksia ja toivoa siihen asti parasta.

Miki on kyllä sisukas sissi. Kun tulin kahen aikaan töistä kotiin, niin se oli jo ovella vastassa sen näkösenä kuin ei olisi missään käynytkään. Ei ollut vinkunut ollenkaan herätyksen aikana, mitä Konsta teki melkein koko illan. Kun aloin ruokaa laittamaan, niin kukapa muu kuin Miki oli ekana paikalla.

Kampilla oli iltapäivällä osteopaatin käsittely. Täytyy kyllä sanoa, että oli tosi hyvä käsittely. Kampi oli ihan jumissa lanteesta takajalkoihin. Takajalat vaan tärisivät jännityksestä kun kipupisteitä paineltiin. Kampi sai kehuja upeasta luonteestaan, sinnikkäästi äijä makas matolla vaikka oli niin jumissa. Läksyksi sain hieroa ite Kampin takapäätä ja kahen viikon päästä otetaan uusiksi.

Meinaspa jäädä tokot tänään väliin, sillä ulkona on karmiva räntäsade kera tuulen ja kurkkuni on raastinrautaa. Mietin kaks kertaa lähenkö, mutta sinnikkäästi vedin kamppeet niskaan ja otin vaan Vipun mukaan kentälle. Kenttä oli yllättävän hyvässä kunnossa keliin nähden. Otettiin vähän seuraamista, ja eteen menemistä kosketuskepin avulla. Uutena liikkeenä harjoiteltiin liikkeestä seisomista niin, että nakkaan palkan taakse. Vipulla on niin hassu ilme, kun pallo lentää taakse, että melkein naurattaa. Ehkäpä se siitä, kun se tajuaa paremmin mistä on kyse.

Alkaa olemaan tämä päivä pulkassa. Vielä viimeinen erä kärppämatsia kattomatta ja sitten vois lenkin kautta kaatua sänkyyn.

-Pia-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Jaksamista! Toivotaan parasta. Miljoonasti peukkuja Mikille!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä peukutetaan Mikin puolesta! Tsemppiä! Epätietoisuus on kaikista kamalinta :(