torstaina, marraskuuta 22, 2007

Pimeetä ja sairastelua

Blääh, mua masentaa, kun täällä on niin mustaa, märkää ja pimeää. Kaikki lumet on melkein sulaneet. Lenkillä saa vuoroin varoa rapakoita ja vuoroin jäätä. Koirat pitää pestä lenkin jälkeen. Inhoon liukkaita kelejä kaikkein eniten, kun jalat tulee kipeeksi jännittämisestä. Viime talvena mulla oli sellaset jääpiikit, mutta mihinkäs olenkaan ne laittanut???

Oli niin ihanan valoisaa, kun lunta oli maassa ja puutkin saivat kivan lumipeitteen. Pikku pakkanenkin tuntui vaan kivalta. Sitä on heti paljon pirteempi, kun lumi tulee maahan. Mutta harvemminpa ensilumi pysyvää on, joten kait se on sitten vaan kestettävä ja odoteltava uutta lunta.

Vipu sairasteli lievästi viime sunnuntaina. Pissan mukana tuli verta ja ajattelin, että taitaa olla pissatulehdus. Veren tulo kuitenkin loppui, eikä sitä ole tullut enää sunnuntain jälkeen. Soitettiin kuitenkin ell:lle varulta, ja ohjeeksi saatiin seurata tilannetta. Arveli sen johtuvan vilkaasta hormonitoiminnasta. Olemme suihkutelleet pippeliä lämpimällä vedellä ja huuhdelleet sitä laimennetulla desinfiointi aineella. Jospa se siitä. Täytyy nyt kuitenkin varoa vähän tilanteita missä Vipu tarpeettomasti kiihtyy. Narttujen tapaamiset ovat nyt vähän aikaa pannassa. Katsellaan pysyykö pää mukana hormonien hyrräyksessä, vai otetaanko taukoa myös tokotreeneistä. Kotona varmasti tokoillaan, mutta riittääkö keskittymiskyky kun muita on ympärillä. Toistaiseksi on riittänyt.

Jahas, täytyy lähteä treenien vetoon. Pistetään porukka juoksemaan :).

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai hyrrää sillä Viputilla noin kovasti hormoonit. Voi ressukkaa. Rankkaa se aikuiseksi kasvaminen. ;) Meidän yhteislenkit siirtyy varmaan ens vuoden puolelle, tytöillä taitaa alkaa juoksut kohta puolin. Ei siis passaa tulla rienaamaan poika-rukkaa.

Onneksi sentään näyttää lunta nyt vähän satelevan, saadaan joulumieltä koko porukalle.

-Minna ja shelttitytöt

n-elikot kirjoitti...

Jee, lunta tosiaan sataa taas! Ihanaa!

Konsta kyllä mielellään lenkkeilee tyttöjen kanssa, se kun ei noista naisten viettelyistä paljon perusta. Pidetäänpä yhteyttä ja katotaan joku sopiva päivä.