torstaina, marraskuuta 29, 2007

Jumit, tittelit ja lenkkeilyt

Kampi pääsi eilen osteopaatin käsittelyyn. Edelliskerrasta oli kulunut jo "liian" pitkä aika ja koira oli päässyt tosi jumiin. Lauantain näyttelytreeneissä huomattiin, että Kampihan seisoo selkä köyryssä ja peitsasi enemmän kuin ravasi. Ja kipeähän se oli, sillä koko selkä oli aivan juntturassa molemmin puolin. Parinkymmenen minuutin käsittelyn jälkeen huoneesta lähti ulos aivan toisen näköinen ja oloinen koira. Kiristys oli poissa selästä. Ensiviikolle on suunnitteella vielä uusintakäsittely, sillä nyt viikonloppuna Kampi starttaa neljän kisan verran liitoa ja sitten onkin jo messari viikonloppu.

Kampin vaivana on myös ollut takajalkojen nuoleminen. Se nuolee niitä meiltä salassa, sillä todistusaineistona on ainoastaa punertavat tassut. Viestin vaihdossa kasvattajan kanssa selvisi, että tassujen nuoleminen voi johtua mm. takapään jumeista. Tassut ovat kylmät, mikä voisi hyvinkin viitata verenkiertohäiriöihin. Nyt sitten vaan tarkkailemme, helpottaako tuokin vaiva tässä samalla vai onko kyse jostain muusta. Kiitos Kipa taas avusta ja hoito-ohjeista!

Eilen tuli Ruotsin kennelliitosta postia. Kampi on nyt sitten virallisesti S MVA. Joskus olis vielä haaveena käydä vaikka Norjan puolella näyttelyssä, mutta katotaan päästäänkö koskaan sinne asti. Vipu ilmoitettiin Kajaanin tamminäyttelyyn. Samalla kertaa Kampi kisaa yhden agikisan.

Vipun kanssa olet tokoillut nyt luvattoman vähän. Kaikki aika on mennyt johonkin muuhun muka "tärkeämpään". Virtaa Vipulla riittää enemmän kuin pienessä pitäjässä... joten olisi syytä hieman ryhdistäytyä. Lenkkeily on nyt pikku pakkasessa maistunut hyvältä. Ns. hyötylenkit on tulleet taas kuvioihin, kun kauppareissulta jään jossain kohti pois ja kävelen kotiin. Yleensä ainakin Vipu on mukana, usein joku muu kaverina. Pasi tulee vastaan kunhan on ostokset nakannut kotiin. Kampi on ihan outo noissa kohtaamistilanteissa. Luulis, että olis kiva nähä toiset (niin kuin muista koirista on) niin ei, hirvee rähinä päällä kävis koirien kimppuun. Vipu on ihana, kun se lirputtaa ja nuolee Kampia tyyliin "Terve jätkä, mitä sä nyt siinä hermoilet... ota ihan iisisti vaan!"

Mutta nyt on taas treenien vetopäivä... mitäs kivaa sitä nyt keksis?!

-Pia-

Ei kommentteja: