perjantaina, marraskuuta 09, 2007

Agiliitoviikko

Tää viikko on ollut agiliitoviikko. Keskiviikkona oli Kampin treenit. Kävelin osan matkasta "vanhusten" kanssa ja osan matkasta Vipun kanssa kahden hallille. Vipu epäilytti edessämme kävelevä pieni mustakaapuinen mummo kävelysauvoineen. Irokeesi pystyssä se tuijotti mummoa, mutta ei onneksi päästänyt ääntäkään. Hieman meinasi naurattaa tilanne, mutta onneksi mummo kääntyi edestämme ennen kuin saavutimme hänet ja Vipu saattoi jatkaa matkaa muina miehinä.

Pasin ja Kampin eka kierros meni hieman juoksenteluksi. Heti kun Pasia muistuttaa oikeasta asenteesta, niin alkaa pätkät kulkea huomattavasti paremmin. Hugon kanssa Pasi tottui, että voi ohjata "sinne päin" tyylillä, Hugo ei ollut niin tarkka. Kampilla se ei onnistu. Täytyy koko ajan ohjata ja käskyttää tai muuten Kampi alkaa kyselemään. Siinäpä sitä onkin opettelemista.

Vipullakin otettiin vähän liitoa. Ensin suoranpätkää parilla hypyllä ja putkella, sitten hyppyä ja käännöstä molempiin suuntiin ja lopuksi vielä A:ta, jota ei oltukkaan otettu sitten alkeiskurssin. Vipu on ihana kun se töröttää tomerana esteen takana ja odottaa lupaa tulla. Huomaa, että pikkuhiljaa alkaa näkymään radan lukutaitoa, vaikka edellisistä liitotreeneistä on aikaa.

Torstaina Kampi sai epävirallisissa mennä yhden radan, jota sitten perjantaina heti töitten jälkeen käytiin treenaamassa. Kokeiltiin muutamiin kohtiin eri variaatioita miten kannattaisi Kampilla mennä ja löydettiin sopivimmat ratkaisut.

Vipun treenien teemana oli harvemmin otetut esteet (ja muutama jo tutumpikin). Muuri ja pussi menivät ok. Rengaskin menee yksittäisenä esteenä hyvin, mutta kun lisättiin rengas hyppyjen väliin, niin Vipu tuli välistä. Eka kun helpotettiin harjoitusta, niin saatiin se sitten menemäänkin ihan ok.

Nyt jätetään liidot hautumaan hetkeksi. Huomenna treenataan tokoa ja nätöä, joten eiköhän siinä ole toimintaa vähäksi aikaa. Rentouttavaa viikonloppua kaikille.

-Pia-

Ei kommentteja: