lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Pian kotiparturi ja Vipun hygieniahuolto

Kauan ei tuo musta jakso jatkunut, vaan lunta satoi perjantaina ihan mukavasti. Nyt on taas kiva ulkoilla.

Mun kotiparturi on ollut viikon aikana ahkerassa käytössä. Ensin käsittelyyn pääsi peikkopoika Miki. Tursake sai uuden hieman siistimmän lookin. Onneksi Mikin kasvattaja ei ollut näkemässä mun saksimisia. Olis varmaan pyörtynyt, kun leikkelin "vähän sieltä ja täältä ja vielä vähän sieltä" -tyylillä.

Vipusta olen nyppinyt vähän kerrallaan aina tilaisuuden tullen ja Kampin nypin tossa äskettäin. Kampissa ei paljon nypittävää ole, joten se on aina helppo homma. Ainut ongelma on toi mun selkä. Meinaa väsyä, kun joutuu aina jonkin verran kyyhöttään.

Vipulla taas on yritys joka pitää huolen nelijalkojen intiimihygieniasta. Aina tilaisuuden tullen on toisia putsaamassa. Asiakkaat näyttävät olevan aina hyvin tyytyväisiä. Me kaksjalat tosin ei tykätä tosta Vipun liikeideasta, joten Vipu joutuu tekemään sitä salassa.

Tänään ollaan tokoiltu ja pyörähdelty näytelmätreeneissä. Niin ja käyty vaateostoksilla... nimittäin koiranvaateostoksilla. Vipu ja Miki saivat uudet manttelit ylleen. Nyt sitten naatitaan koti-illasta saunan ja glögin kera.

-Pia-

Ei kommentteja: