perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Treenailemassa

Keskiviikkona treenailtiin ekaa kertaa seuramme ulkokentällä. Oma suoritukseni Kampin kanssa meni vähän niin ja näin. Oli hyviäkin pätkiä, kuten pujotteluun menot, mutta käännökset olisivat voineet olla tosi paljon tiukemmat. Jalat ei oikein itsellä kulkeneet.

Vipu seikkaili radan reunalla Pasin kanssa. Saatiin taas hyviä koira kokemuksia seurakavereiden koirista. En tiedä onko se pienen pennun tyypillistä toimintaa, mutta mielestäni Vipu osaa hyvin lukea koiraa. Heti heittäydytään selälleen isommille. Vipu sai taas mennä Pasin kanssa siivekkeiden välejä sekä putkea. Putki olikin niin kiva juttu, että sen jälkeen oli kiva vetästä hepulit.

Pasi kokeili myös pysyä Kampin vauhdissa ja meni saman radan minkä minäkin. Kampille se oli outo juttu, vaikka on joskus kisannutkin Pasin kanssa. Ennen muuria Kampi katsoi niin tarkkaan Pasin ohjausta että törmäsi pahan näköisesti muuria päin. Onneksi mitään ei sattunut ja matka jatkuin samaa vauhtia.

Eilen oltiin sitten Mikon koulutuksessa. Taas piti tehä kaikki ensin väärin, että sai tehä sitten kaiken oikein. No, eikös sitä parhaiten opi kantapään kautta. Näissä treeneissä olen huomannut, että ei ole tullut opetettua Kampille haltuunottoja oikein. Kun haltuunotot on mitä on, niin Kampi pääsee hyppäämään kauas ja väärään suuntaan. Toivottavasti Vipulle osataan opettaa oikein.

Muuten ollaan sitten nautittu hienoista keleistä. Toivotaan että viikonloppu jatkuisi samanlaisena. Tiedä vaikka päästäis metsään makkarajäljelle ja esineruudulle.

-Pia-

Ei kommentteja: