maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Menneen viikon kuulumisia

Viikko on mennyt nopeasti ja jotain on keretty tekemäänkin.

Kampin kanssa oltiin Mikko Aaltosen kurssilla viime viikolla. Haastavia pätkiä mentiin taas. Jotenkin tunnen oloni kurssilla aina aivan tumpeloksi. Ratojen kiemurat ei meinaa mennä ollenkaan kaaleen. Kiva, kun saa koko ajan kysellä, että "mihinkäs tästä seuraavaksi", "Ai, tuolta takaako se mentiinkin" ja "Voitko vielä kerran kertoo mihin tästä mentiin"? Mikko saa sata kertaa sanoo, miten joku paikka pitäs ottaa, eikä sittenkään meinaa mennä perille... juu, enpä kehtaa edes sanoo kuinka monta vuotta tätä niin kivaa mutta haastavaa harrastusta on tullut opiskeltua... Joka tapauksessa kurssi on meille todella antoisa ja tarpeellinen. Ja Mikko niin kärsivällinen...

Eipä varmaan vaikee arvata, miksi ja mitä käytiin lauantaina hallilla harkaamassa. Aiheena kurssin kiemurat. Alkohan ne meneen perille. Päässä oli varmaan tapahtunut ajatustyötä. Vipukin pääsi juoksemaan Pasin kanssa siivekkeiden väliä. Näytti pojilla olevan tosi hauskaa.

Muuten viikko on mennyt lenkkeilessä. Vieraita on käynyt katsomassa Vipua ja me ollaan käyty vieraisilla Jenssin luona. Ihana tuo Jens, kun se osaa leikkiä niin nätisti Vipun kanssa, vaikka on jo iso jätkä. Suurimman osan leikistä Jens makaa maassa ja Vipu könyää päällä. Sitten Jens sievästi ottaa painiotteen etutassuillaan ja siirtää Vipua puolelta toiselle.Tänään on ollut tosi hieno ilma, joten peuhasimme hieman läheisellä kentällä. Kampilla ja Vipulla on sitten aivan toisenlaiset leikit kuin Jenssillä ja Vipulla. Ääntä ei puutu! Varmaan koko tienoo tietää millon meidän lauma on lenkillä. Oikeeta äijä rähinää!

Tänne se keppi

Mä otan sen

Mä haluuuuun sen!

Mulle, mulle! ANNA!

Seuraava uhri!

Huomenna mennään ekoille rokotuksille. Voi hitsi, miten aika menee juosten eteenpäin...

-Pia-

Ei kommentteja: