keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

Ekaa päivää yksin kotona.

Tänään siis koitti päivä, jolloin oli kouluun mentävä. Oli Konstan ja Kampin tehtävä jäädä hoitamaan pikku-Vipua. Heräsin hieman aikaisemmin aamulla. Vipu sai ensin käydä aamu asioilla ja sitten lähdettiin reppulenkille käyttämään isommat. Syönnin ja aamu riemujen jälkeen alkoi uni painaa silmään. Se häkkiongelmakin oli vain hetkellistä ja nykyään häkki on turva- ja nukkumapaikka. Nytkin sinne mentiin nukkumaan mielellään. Kaikki ei tietystikään mennyt tanssien, vaan Vipu heräsi kun laitoin raksuja ja muuta tekemistä lattialle. Vipun huoneena on olohuone, josta on karsittu kaikki "vaarallinen" pois, ja Konstan ja Kampin käytössä on muu osa asunnosta. Vaikeaa oli lähteä, vaikka Vipu jäi hyvillä mielin touhuamaan "puuhapakettien" kanssa.

Iltapäivällä, kun tulin kotiin, niin Vipu tietysti muiden ohella kiljui sydäntä särkevästi. Porttia oli raastettu, sillä säleitä oli lattialla. Lisäksi "puuhapaketit", kongia lukuunottamatta, olivat koskemattomia ja raksujakin oli lattialla. Siitä voikin päätellä, että aikas surkeaa on ollut. Huomenna täytyy katsoa, että varmasti ollaan unten mailla, ennen kuin lähden. Silloin ei aikaisemminkaan ole ollut mitään ongelmia.

Nyt ympärillä makaa kolme "raatoa". On tainnut isommillakin olla rankka hoitopäivä. Illalla olisi vielä agi -treenit, joten lepo on tähän hetkeen terästä!

-Pia-

Ei kommentteja: