perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Kampi kursseili eilen

Aloitimme eilen Kampin kanssa Mikko Aaltosen kurssin. Kynsivalli oli parantunut niin hyvin, että uskaltauduimme mukaan. Mukana oli meidän lisäksi kaksi paria ja aikaa tunti. Rata oli rakennettu valmiiksi, joten siihenkään ei tuhlaantunut aikaa. Meille kurssi on mitä mainioin, sillä sain jo eka kerralla paljon vinkkejä, miten pienentää Kampin käännöksiä. Uusi ohjaustekniikkakin opittiin. Tai, no opittiin teoriassa, mutta käytännön toteutus jäi vielä auki. Täytyy opetella kotiläksynä Jaakko -käännöstä. Vaikeinta mulle on rytmin vaihdokset. Jotenkin en tiedä vielä milloin pitäisi olla lähellä koiraa ja milloin koira pitäisi lähettää. Toivottavasti sekin selkeytyy kurssin aikana.

Vipukin kävi kentän laidalla hurmaamassa kurssilaisia. Touhua ja tutkittavaa riitti yllin kyllin. Yhtaikaa kurssimme kanssa toisella puolella kenttää oli pentukurssi. Harmi, kun Vipulla ei vielä ole tarpeeksi ikää osallistua noihin pippaloihin. Olisi tullut kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Tänään Vipu on seurustellut veljeni lasten kanssa. Lapset saivat taluttaa Vipua, Konstaa ja Kampia. Lystiä riitti sekä koirilla että lapsilla. Vipusta oli erityisen kiinnostavaa vanhimman lapsen pitkät ja paksut hiukset. Niitä piti hamuta joka välissä. Kait ne olisivat olleet ihana vetolelu.

Huomenna Vipu tapaa sisarensa Kujeen. Oulun porukka kokoontuu länderilenkin merkeissä ja Kuje perheineen on saapunut Tampereelta Ouluun. Lenkistä tarinaa huomenissa. Nyt syvennyn elokuvan pariin. Hauskaa viikonloppua!

-Pia-

1 kommentti:

Adeina kirjoitti...

Tänään nähdään juu :D Meidän pikkuneiti satutti eilen jalkansa, joten sille on luvassa enemmänkin kyydissä oloa kun kävelemistä. Mistä se ei ihan taatusti tykkää lainkaan.