maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Mitä sisko edellä sitä veli perässä.

Vipun sisko Kuje sairasti vastikään virtsatientulehduksen, josta voi lukea Touhukirjasta.
Vipu vissiin lauantaisen tapaamisen myötätunnoissa päätti ottaa osansa tulehduksesta ja aloitti tänään myös antiibootti kuurin samaan vaivaan. Huomasin aamulla Vipun pissaavan pikku liruja sinne tänne.

Ell:ssä tutkittiin kaikki paikat nurkkia myöten ja muutenkin käyttäydyttiin tosi reippaasti. Hieman piti säikkyä isoa valkoista karvapalloa eli Samojedia, joka ilmeisesti näytti epäilyttävältä karvojensa ja värinsä takia. Lääkärin tutkailujen jälkeen meidät passitettiin ulos ottamaan Vipusta pissanäytettä. Ensin etsittiin kaupungista nurmikkokaistale ja sitten alettiin metsästämään pissaa. Hieman meinasi naurattaa, kun kierrettiin pientä kaistaletta useampaan kertaan ympäri toinen remmin päässä ja toinen kuppi kädessä odottaen josko pisut tulisivat. No, eihän sieltä mitään tullut. Eli lääkärin diagnoosi jäi sanomani varaan.

Aika suurpiirteistä muuten tuo Eläinlääkäriaseman toiminta. Laskussa Vipun nimi oli muuttunut Bipuksi ja rotukin oli vaihtunut länderistä Kroatianpaimenkoiraan . No, onhan nimessä kolme viimeistä kirjainta oikein ja rodussa kolme ensimmäistä. Pitäisköhän tarkistuttaa uudelleen laskun summa?

Sitten vielä eilisistä kisoista. Pasi siis kisasi Hugolla. Eka rata oli hienoa katseltavaa. Moni asia meni nappiin, mutta yksi pikku viba kostautui ja hylly oli tulos. Toinen rata oli vähä sählinki rata. Alussa hypyn ohitusta ja pari rimaa tuli alas. Tulos siis 15 ja yliaikaa hieman. Vipu sai kisoissa paljon uusia ihmis- ja koiraystäviä. Paljon riitti kisoissakin tutkittavaa. Onneksi ilma oli lämmin (vaikka se virtsatientulehdus siitä huolimatta tulikin).

Illalla vielä käytiin äitienpäiväkaffeilla ja veljeni lapset saivat taas paapoa Vipua mielin määrin. Viisi lasta kun pyörii pennun ympärillä, niin kyllä siinä on pennulle siedätystä lapsiin kerrakseen.

Nyt Viputti nukkuu ja kerää kait voimia illan hepulikohtaukseen.


-Pia-

Ei kommentteja: