perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Kiireinen viikko

Viime viikko meni punkan pohjalla sairastellessa ja tällä viikolla ollaan painettu tukka putkella paikasta toiseen. Tai ainakin siltä on tuntunut. Koirien kanssa tekeminen on jäänyt vähemmälle, mutta jotain sentään ollaan tehty... Keskiviikkona päästiin treenaamaan. Melkeinpä oli ilo ylimmillään , kun viiden viikon treeniryhmän tauko päättyi. Sen "kunniaksi" treenattiin Salme Mujusen haastava rata, jossa ei säästelty ohjaajan liikkumista. Kampille keinu on tullut nyt todelliseksi ongelmaksi. Jarrut pohjaan juuri ennen kontakti viivaa ja siitä sitten loikalla alas... aina sitä pitää jotain treenattavaa olla.

Eilen Kampi ja Hugo sekä allekirjoittanut kävimme osteopaatin käsittelyssä. Kampi oli taas lapaluiden kohdalta tosi jumissa. Paikat kuitenkin avattiin ja toivottavasti viikonloppuna meno on notkeaa. Hugo ei ollut kovinkaan jumissa, mutta muutama paikka tiukka paikka löytyi kuitenkin. Entäs sitten minä? Jätetään se tarina toiseen kertaan tai muuten tästä tulee liian pitkä juttu.

Viikonloppuna kisataan sitten urakalla. Hugo menee 2 kisaa ja Kampi ja Senta 4 kisaa. Tavoitteena Kampille saada taas hyvät kontaktit, ei muuta sillä siinä on tavoitetta tarpeeksi.

Nyt , jotta jaksaa huomenna urakoida.

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ja iso kiitos jälleen - kiireestä huolimatta ehditte meitä opastamaan radalla.