tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

Jälkilöpinöitä

Upean aurinkoiset ilmat ovat virkistäneet niin mieltä kuin kroppaakin. Kummasti, aivan huomaamatta lenkit ovat pidentyneet. Ollaan seikkailtu välillä (märässä) metsässä ja välillä liukkailla teillä. Koirien pesukin on tullut kuvioihin. Eikä karvanlähdöltä vältytty tänäkään vuonna. Konsta pudottaa taas pohjavillaansa, joten karvaa on joka paikassa. Nytkin katselen sinistä sohvaani, jota peittää valkoinen untuvakerros. Taisi olla sunnuntai kun se on viimeksi imuroitu.

Lauantaina kävimme siis Jyväskylässä lenkillä. Aikaisemmin puhutut pitemmät lenkit eivät kyllä lenkkeilyä Jyväskylässä tarkoittaneet, mutta voihan sitä näinkin lenkkeillä. Sillä aikaa kun Pasi koe-ajoi autoa, käytiin Konstan ja Kampin kanssa tutustumassa kaupunkiin. Löydettiin lenkin varrelta koirakenttäkin. Märällä kentällä oli A-este, pk-esteitä ja varasto missä luultavasti oli loput esteet.

Sunnuntaina haettiin viikonlopun tarpeellinen agility -annos kisoista. Käytiin katsomassa vaihteeksi ykkösluokan kisat. Oli meillä siihen hyvä syykin. Kaveri aloitti kisaamisen nuorella koirallaan. Ja mahtavasti aloittikin... toiselta radalta voitto 0! Kyllä me oltiin ylpeitä! Onnittelut vielä Sari ja Jens! Kisojen jälkeen käytiin lenkillä Isoniemessä. Lumi oli sulanut mukavasti "harjuilta" ja koirat innostuivat juoksemaan kevätrallia. Kamera ei tietystikään ollut mukana...

Eipä tullut liito-annos täyteen, kun piti lähteä iltapäivällä treenaamaan. Mukaan lähti vielä Paavo -länderi kera Tiinan. Mahtavasti on pari edistynyt, sillä esteitä mennään jo useampi peräkkäin ja pujotteluun tarvitaan enään "sormenpää" -ohjausta. Kampille otettiin kontakteja niin, että Pasi oli apu-ohjaajana ja vei koiran niin, että etutassut on maassa.

Tässäpä tiivistettynä viikonlopun löpinät. Aika meni liian nopeasti, ja arki koitti taas. Onneksi huomenna on keskiviikko ja kolmanneksi viimeinen herätys tälle viikolle. Sitten on taas viikonloppu.

-Pia-

Ei kommentteja: