sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Rimakauhua ja rakkautta!

No nih, taas olis aika kisaraportin. Pasi suihkaisi Sentan kanssa neljä rataa ja liekö ollut pieni treenitauko, koiran jumit vai maneesin pehmeä pohja syynä, mutta rimoja ropisi hurjan paljon jokaisessa kisassa. Muuten radat olivat sujuvan ja jouhevan näköisiä. Ensin selvitellään Sentan kunto ja sitten aloitetaan hyppyharjoitukset jumppasarjoilla.

Kampi myös suihkaisi neljän radan verran. Tavoite täyttyi mallikkaasti, sillä ei ensimmäistäkään kontakti virhettä koko viikonloppuna! Kontaktit olivat jopa suht nopeat ja hyvät! Ensimmäinen rata meni muutenkin mallikkaasti. Radalta 5 (rima) ja Kampi oli ainut ihanneajan alittanut maxi tällä radalla. Yhtään ei tietenkään harmita, että voittonolla oli niin lähellä. Mutta eikös sitä sanota, että lähellä ei lasketa. Hyppikseltä otettiin sitten hylky, kun ohjaajalta loppui loppusuoralla kunto ja mentiin ensin hypyn ohi ja sitten hyppy väärään suuntaan.

Sunnuntaina pääsi Hugokin starttaamaan. Ja komeasti aloittikin. Upea nollarata ja sijoitus neljäs . Katottiin videolta rataa ja todettiin, ettei löydetty yhtään sellaista paikkaa mistä olisi enää voinut aikaa paremmaksi nipistää. Samalla radalla meille tuli pujotteluvirheitä sekä alussa että lopussa. Harvinaista Kampille toi pujottelun keskeyttäminen. Lisäksi pudotettiin, jo perinteeksi muodostunut, yksi rima. Viikonlopun viimeinen rata oli erittäin, voisiko sanoa, mielenkiintoinen. Laitan sen vapaasti piirrettynä tähän:Radan vaikein kohta oli hypyltä 6 renkaalle 7 meno ja radan jatkaminen siitä eteenpäin. Niinhän me, kuin useat muutkin, lankesimme ansaan. Hugo ja Kampi painalsivat siis kuutoshypyn jälkeen vasemmalle putkeen, vaikka kuinka yritimme viedä koiria suoraan renkaalle.

Nyt on taas agiliidon kiintiö hetkeksi täytetty. Koirat ja itsemme ruokittu ja maneesin pölyt huuhdottu, joten puuttuu enää pienet päikkärit, niin elämä on taas mallillaan. Ensi viikonloppuna haemme oppia Kaplas/Aaltonen -kurssilla Sentan ja Kampin kanssa.

-Pia-

2 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Onnittelut Hugon nollasta ja Kampin kontaktionnistumisista! Sääli sitä tippunutta rimaa.

Anonyymi kirjoitti...

ja höh, meitähän tietty harmittaa, kun ei kehdattu rämpiä kisoja katsomaan, varsinkin kun lopputulokset oli tuollaiset. kamppeet oli yrityksestä märkinä mutta hengessä oltiin siitä huolimatta mukana.