sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Mutkia putkia ja kipeitä jalkoja

Viikonlopun rankkuus onnellisesti selvitetty. Kampin treenit alkoivat lauantaina hieman ennen puolta päivää. Vetäjänä oli Mikko Aaltonen. Ryhmässämme oli neljä koiraa ja aikaa 2,5 tuntia. Melkoisen syherön Mikko oli rakentanut, painotus lähinnä kiihdytys, jarrutus ja kääntäminen. Jokaiseen koirakkoon panostettiin täysillä ja oppia annettiin lähes kädestä pitäen. Keinun opetukseen saatiin hyvät neuvot, joita aiomme nyt kokeilla. Hiki virtasi niin, ettei koskaan ennen ja aamulla ylös noustessa tiesi treenanneensa. Mattopohja oli Kampille hieman huono, sillä pehmeät kynnet kuluivat niin, että verta tihkui hieman. En sitä kuitenkaan noteerannut muuten, kuin tarkistamalla etteivät kynnet olleet halki.

Sunnuntaina treenit alkoivat Sentan ja Kampin kohdalla 10.15. Tai olisi pitänyt alkaa, mutta lämmittelylenkillä juoksuttaessani Kampia hangella verta tuli kynnestä niin paljon, että jouduimme jättämään treenit väliin. Harmitti, sillä Mari Kaplaksen opit olisivat kyllä kelvanneet, varsinkin kun kuulin, että Mari oli seurannut meitä edellisissä kisoissa.

Senta meni toisella radalla Mikon opeissa. Pasi sai hyviä neuvoja sekä kääntämisten että liikkeen rytmityksen suhteen. Olimme molemmat tyytyväisiä kurssin antiin, pääkoppa on täynnä uusia ideoita ja treeniaiheita. Täytyy laittaa tavoitteet uusiksi.

-Pia-

p.s Mikon ja Marin yrityksen, Active Dog:n sivut.

Loppukevennykseksi tarina Hugo Hirviöstä!Jos en pian pääse treenaamaan niin muutun hirveäksi hirviöksi!Älä viitti naurattaa, kyllä sut jo tunnetaan! No niin, nyt se lähti jo karkuun.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että kurssilta sai taas jotain uutta :) Itse olen kanssa ollut Aaltosen Mikon kurssilla ja tykkäsin kanssa todella paljon!. Mikko on niin symppis kouluttaja ;)

Adeina kirjoitti...

*reps* Hyvä kuvapari :D

Anonyymi kirjoitti...

Moiks,

harmi kun Kampi ei voinut osallistua toisen päivän harkkoihin. Marillakin olis ollu varmasti paljon annettavaa (sanoo ohjaaja jolla ilo treenata Marin ryhmässä).

Meillä tämä kurssi jäi väliin läppäkorvan juoksun takia:-(

Olettekos kisaamassa viikonloppuna...

n-elikot kirjoitti...

Harmittaa itseäkin tosi paljon, mutta Kampin kynnet on tosi pehmeät ja kuluvat/halkeavat helposti kovalla pohjalla. Yhden päivän treenauskin oli kaiken sen arvoista.

Olen kyllä kateellinen sulle, kun teillä on mahdollisuus treenata noin hyvissä opeissa viikoittain. Ei kisata viikonloppuna. Odotellaan kynsien kasvamista ja aloitetaan kontaktien treenaus.