lauantaina, maaliskuuta 24, 2007

Lauantaiajelulla

Oli niin hienon näköinen aamu, että päätettiin pistää kamat autoon ja lähdettiin ajelulle. Suunnaksi etelä ja eikun menoksi. Tavaraa oli sen verran paljon, että vain Kampi ja Konsta mahtuivat kyytiin, Mikin ja Hugon jäädessä kotimiehiksi. Otimme mukaan kuitenkin vain neljä kesärengasta, takapenkin niskatuet, tavaratilan hattuhyllyn ja toisiin vanteisiin sopivat kiinnityspultit sekä pari koiran häkkiä.

Tulipa sitten todistettua vääräksi nekin väitteet, ettei vieraassa kaupungissa muka löydä perille ilman karttaa sekä sen, että joissakin paikoissa kaupunkisuunnittelu muka toimisi. Tosin ko. kaupungissa on tullut vierailtua useaan kertaan läpiajomatkalla ja eihän insinööritkään voi aina onnistua.

No joo, käytiin siis Jyväskylässä yrittämässä vaihtaa menopeliämme hieman isompaan. Auto olisi ollut meidän tarpeisiimme ihan perfecto, mutta hinnasta emme päässeet myyjän kanssa sopuun. Hieman pisti korvaan, kun myyjä esitteli meille halvempia autoja tyyliin: "kyllähän nuo koira-autoksi käyvät?!" Aivan kuin spitaalisiksi olisi kokenut meidät...Ja kaiken hyvän päälle ilmoitti, että koiraihmisten autoissa on enemmän työtä saada se myyntikuntoon! Eipä kaveri tajunnut hyvän päälle mitään; siinähän olisi valmiiksi irtopehmusteet ja ilmainen lisäeriste! Eikä tarttis hankkia mitään Wunderbaumeja, ei ainakaan syksyllä.

Paluu kotiin ei kuitenkaan ollut niin synkkä kuin olisi voinut ajatella. Pohdimme, ajaessamme Ouluun päin, erilaisia vaihtoehtoja kuljetustarpeemme täyttämiseksi. Itse asiassa alkumatkalla keksimme useita mahdollisuuksia ja kai osaa niistä täytyy testata ihan käytännössä.

Että näin meillä käytetään kauniit lauantaipäivät!

Pasi

P.S. olis hyvä farmariauto myynnissä, lisävarusteista voidaan sopia.( olikohan niitä imurin pusseja missään enää)

Sama

Ei kommentteja: