maanantaina, elokuuta 21, 2006

Unta vai treeniä?

Jep. olipa taas tänään sellainen päivä, että olisi tehnyt mieli heti ruokailun jälkeen asettua parin tunnin päiväunille ja jatkaa samoissa merkeissä heti töiden jälkeen. Vaan miten kävikään: Sentan omistaja Katja kyseli tekstarilla tämän viikon treenisuunnitelmia ja ex tempore- ajatuksena halusin ottaa treeniä myös tänään.

Tämän päivän treeninä oli takaleikkausharjoitus eri variaatioina ja lisäksi harjoiteltiin pujottelua sekä A- esteen kontaktia sekä kontaktilta poistumista. Jännä juttu tuo Sentan tyyli porhaltaa sata lasissa treenin alussa: nytkin rimat tippuivat kolmen hypyn harkassa useita kertoja, mutta kun pidimme pienen juomatauon, koira oli kuin vanha tekijä! Rimat pysyivät ylhäällä ja harjoitus onnistui kuten olin suunnitellutkin.

Kentällä oli myös seurakaverimme uuden pennun kanssa. Kelpie- Sisu tuntui olevan varsin pirteä pakkaus, joka ei pahemmin ujostellut vieraita ihmisiä. Ainoa asia mikä vaivasi pentua, oli minun viikset jotka ilmeisesti kutittivat herkkää kuonoa ;- ) Mikähän siinä on, että ihmisten pitää tahallaan härnätä viattomia seurakavereita hankkimalla pentuja ja tuomalla niitä näytille ihan kiusallaan...

Pian osa tänään oli tyytyä iltavuorolaisena koirien lenkittämiseen ja ruokkimiseen ja lenkittämiseen ja vuoron päätyttyä vaihteeksi lenkittämiseen. Tahtoo olla useasti niin, että työ haittaa vakavasti harrastusta ja eläkeikäänkin on turhan pitkä aika ...

Tänään olikin vuorossa hieman kevyempää sanomaa kansalle, joka innokkaasti lukee näitäkin juttuja(onko heitä?). Josko Pia saisi huomenna aukaistua kirjallista arkkuaan ja minä saisin antaa aivojen levätä??

-Pasi-

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Juu, juu, on täällä lukijoita, usko pois...

Adeina kirjoitti...

En tahdo sanoa, että olen koukussa, mutta olen kuin olenkin silti. :D