sunnuntaina, elokuuta 06, 2006

Reissun päällä

Vapaan viikonlopun kunniaksi lähdimme kisaamaan tangokaupunkiin eli Seinäjoelle. Lauantaiaamuna aikainen herätys, vanhukset hoitopaikkoihin ja matkaan. Matka sinne meni hyvin (mitä nyt kuljettajan mielestä edessä oli aina tumpeloita) ja olimme ajoissa perillä. Sitten valimistautumaan kisoihin. Hugo lähti radalle jo toisena. Kolme riman tiputusta ja A-esteen alastulo. Tulos siis 20 ja aikavirhettä. Kampi lähti radalle n. puolessa välissä. Pari rimaa alas, yksi esteen ohitus ja A-esteen alastulo. Olin kuitenkin tyytyväinen... TULOS.

Seuraavalle radalle starttasi koiristamme vain Kampi. Rata oli hyppyrata, ja sieltä saimme kerättyä virheitä kolmen riman ja pujottelun aloituksen verran. Rimat tippuivat lähinnä ohjaajan töpeistä, mutta ajattelin kuitenkin varata Kampille ajan hierojalle.

Kisojen jälkeen ajoimme sukulaisiin Alavuurel (heikäläisittäin kirjoitettuna). Palvelu pelas, kuin hotellissa, jos ei paremminkin. Oli iltapalaa, iltailtapalaa, saunaa, hienot lenkkimaastot ja aamupalaa. Kyläpaikasta oli hyvä ponnistaa sunnuntain koitoksiin.

Kampi osallistui ensimmäiseen kisaan. Sain psyykattua itseni hyvään vireeseen, vaikka mahassa kaiversi juuri ennen rataantutustumista juotu kahvi (mitä tästä opimme?). Radalta yksi rima alas ja tulos siis 5. Oli kuin olisi maailmanmestaruuden voittanut! Millon oltas viimeksi tehty noin hyvä rata! Kyllä joskus voi ihminen olla vähästä onnellinen.

Seuraavalle radalle starttasi myös Hugo. Rata oli todella haasteellinen jo alusta lähtien. Pasi käskytti hyvin Hugoa ja puoleen väliin rataa meni hyvin, kunnes vaikeassa paikassa hyppäsi riman väärinpäin. Jännitin kovasti muutamia paikkoja radalla. Kolmannelta esteeltä rima alas, koska käskin käsiä heilauttamalla pudottamaan sen riman. Meille tuli niin erikoinen hylky radalta, että en tiedä onko kennellekkään ennen koskaan. Kampi hyppäsi kahden rinnakkaisen hypyn välistä aivan, kuin siinä välissä olisi ollut rima. Jatkoin loppuradan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan ja upeasti meni ne vaikeat paikat, mitä aluksi pelkäsin. Pääsin jopa kokeilemaan pujottelussa irtaantumista sivulle ja hyvin onnistui.

Kisojen loppusaldo oli hyvä ja molemmat olimme tyytyväisiä siitä, että matkaan ylipäätänsä lähdettiin. Kotimatka sujui hyvin (kuljettajan mielestä tumpelot olivat kuitenkin taas liikenteessä). Nyt onnellisesti kotona, koirat koisivat omissa paikoissaan ja itsekkin kohta kaivaudumme vällyihin.

-Pia-

4 kommenttia:

Adeina kirjoitti...

Teilläkin on ollut touhukas viikonloppu. Onnittelut lauantain upeasta radasta Kampin kanssa :)

Kipa kirjoitti...

Kas muillakin KePoilla, kun tolla täkäläisellä, on sama käsitys liikenteen kulusta ;o)

n-elikot kirjoitti...

Minä en voi käsittää, miksi ne kaikki tumpelot kuskit lähtevät aina yhtä aikaa meidän kanssa tien päälle ;- )
Todennäköisesti Make yhtyy mielipiteeseeni, että vähintään kolme kaistaa suuntaansa maanteille ja sit mielellään muilta pitäis kieltää ajaminen samaan aikaan...

Pasi

Anonyymi kirjoitti...

Juu, sama vika täällä suunnalla. :) Milloin keneltäkin muka pitäisi ottaa kortti pois... :)