maanantaina, elokuuta 14, 2006

Ostetaan nopeammat jalat...

Tai notkemapi vartalo tai vaihtoehtoisesti kokonaan uusi ohjaaja! Kirjoittaja on siis vaipunut epätoivoon eilisten kisojen johdosta.

ok, mutta aloitetaanpa aivan alusta... Pasi aloitti urheilemalla lainakoira Sentalla 1-luokassa. Pari haki kisoista rutkasti kokemusta ja uutta harjoiteltavaa. Suurimmaksi osaksi radat sujuivat mallikkaasti vain muutama virhe ja tuloksena 2 x hyl.

2-luokkien aikana kävimme tankkaamassa kotona, sillä aikaa oli parisen tuntia ennen 3-luokan alkua. Hugo meni Pasin kanssa loistokkaasti ensimmäisen radan! Rimat pysyivät paikoillaan ja pujotteluunkin mentiin vauhdilla. Tuloksena komea 0 ja sijoitus 3. Toinen ratakin meni hienosti, vain yksi riman pudotus käännöksessä ja tulos siis 5.

Niin, ettäs sitten Kampi? Ensimmäiseltä radalta hyl, koska kiirehdin itse liikaa. Tietysti ennen hylkyä ja sen jälkeen jatkettiin nollalla maaliin... vain se pikku moka! Toinen rata lähti menemään alusta asti pieleen, koska olin armotta jäljessä. Niinhän siinä kävi, että kun sain selvitettyä jotenkuten mielestäni radan vaikeimman paikan, niin sen jälkeen ohjasin sen väärälle esteelle.

Pitkästä aikaa harmitti oikein tosissaan omat töpit. Olin siis asettanut itselleni tavoitteita ja kun ne eivät toteutuneet, niin olisi tehnyt mieli hakata päätä seinään. Nyt harmi on laantunut ja matkaamme kohti uusia koitoksia... samoilla hitailla ja kankeilla jaloilla.

P.s Ilouutisia: tänään sain tietää, että opparini on hyväksytty ja vielä kiitettävällä arvosanalla!

-Pia-

8 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Onnittelut kiitettävästä!!!!

Äläkä huoli, kyllä ne jalat siitä vertyy tai viimeistään kun Kampi on 15 vuotta ja vähän jo ehkä kangistunut iän myötä, niin kuljette hyvinkin samaan tahtiin ;o)
Kipa&co.

n-elikot kirjoitti...

Kiitos positiivisista sanoistasi :D. Odottelemme siis 15 vuotta, niin meilläkin on mahiksia :).

-Pia-

Kipa kirjoitti...

No mutta, eihän teidän tarvi enää ootella kun 10 vuotta, justhan Kampi täytti viis :o)

Kipa

n-elikot kirjoitti...

ou nou, niinkö se aika joutuin menee :D! Enään siis vain 10 vuotta o´dotusta, ei siis aika eikä mikään:)!

-Pia-

Adeina kirjoitti...

Onnittelut kiitettävästä opparista!!!

Pasille ja Hugolle onnittelut upeasta radasta!

Älä sure Pia. Mä oleen taatusti viiskyt kertaa kurjempi ohjaamaan Amandaa. Ei se varmaan kauheesti lohduta, mutta jos pieni valopilkku olisi.

*reps* osaa Amanda kotiin ohjautua ihan itse, toisin kuin Onni... (tästä aiheesta on lisää blogissa) Että voi sanoa, ettei mennyt meijän viikonloppu ihan putkeen, Onnin viikonloppu oli mennä putkaan.

n-elikot kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
n-elikot kirjoitti...

En tiedä oletko adeina kurjempi ohjaaja, mutta varmasti kokemattomampi. Mulla on takana 12 vuotta agilitya kolmella eri koiralla ja edelleen tulee tumpeloitua. Että tämä lohdutukseksi :D!

-Pia

Adeina kirjoitti...

Eipä musta tainnut olla lohduttamaan vaan siinä kävikin vallan päinvastoin :DDD