keskiviikkona, elokuuta 09, 2006

huh hellettä

Mitä voi tehdä tällaisella helteellä, kysyn minä vaan? Meillä ainakin jo puolen tunnin lenkki saa koirat läähättämään toisen mokoman sisällä. Tänä aamuna, kun olin lenkillä klo 4.30, niin oli aivan upea ilma. Lämmintä oli sen verran, että tarkeni t-paita päällä, muttei ollut kuuma. Vaan kukapa lenkkeilee tuohon aikaan, jos ei ole aivan pakko.

Eilen illalla, ilman hieman viiletessä, kävimme tokoilemassa. Konsta harjoitteli käännöksiä vasemmalle, sekä kaukokäskyjä. Lopuksi otettiin esille noutokapula ja voi sitä riemua. Enpä muistanutkaan, kuinka paljon Konsta tykkäsi noutokapulasta. Kampilla treenasin seuraamista pienissä pätkissä, luoksetuloa ja maahanmenoa. Seuraaminen meni ihan kivasti, kun kainalossa oli lelu. Tokoilussa käy selvästi esille se, ettei läntsyllä ole samanlaista miellyttämisen halua, kuin colliella. Läntsyn opettaminen vaatii siis huomattavasti enemmän omistajaltaan.

Tänään olisi epäviralliset agility kisat hallilla. Olemme menossa treenamaan, sillä sunnuntaina kisataan viralisesti Oulussa. Eilen tuli kisakirje, josta katsoin, että Maxi 3 olisi vain 18 kilpailijaa molemmissa kisoissa. Aika vähän. Ei se mitään, ovatpahan nopeasti ohitse. Nyt siis syöttämään koirat ja valmistautumaan illan koitokseen.

P.s Kokeilinpa minäkin noita hymiöitä osoitteesta http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=6&ziel=konfus. Idea siis Adeinalta ja Kipalta.

-Pia-

Ei kommentteja: