maanantaina, elokuuta 28, 2006

Pihtiputaalla kisaamassa

Eilen klo 10.30 lähti Golffin nokka kohti Pihtipudasta. Kerrankin oltiin perillä hyvissä ajoin ja kerettiin kahvitella, lenkittää koirat ja turista muiden kisatuttujen kanssa ennen omaa vuoroamme. Kentällä oli turkasen kuuma ja eipä tietenkään kummallakaan shortseja mukana. Siinä sitten ensin tuskailimme kuumuudessa ja lopulta käärimme pitkien housujen lahkeet niin ylös kuin voimme.

Ensin kisattiin agility -rata. Hugon osalta kisa meni upeasti. Tuloksena 0 ja sijoitus 4. Hassua, kun Pasi on "uhkaillut" laittaa Hugon eläkkeelle, niin koira alkaakin kerätä nollia ihan urakalla. Ei vissiin tykkää eläke ajatuksesta ollenkaan.

Muutamia pyörimisiä lukuunottamatta Kampikin meni hyvin. Pyörimisethän tarkoittaa vain sitä että ohjaaja on armotta myöhässä sekä ohjauksen että käskytyksen kanssa. Jokin kirous kuitenkin minussa on, sillä suhteellisen varma pujottelija teki radalla pujotteluvirheen syöksyen suoraan toiseen väliin. Tuloksena siis 5 ja sijoitus taisi olla 7.

Hyppy -radalla mokattiin sitten molemmat samassa paikassa. Pasi teki hylkyyn asti ja sen jälkeen upean radan, vain se pieni moka siinä keskellä rataa... Pasi vielä varoitteli minua paikasta ennen kuin starttasin Kampin kanssa, mutta ei, samaan ansaan menin. Paikassa oli kaksi hyppyä rinnakkain toinen hieman kauempana toisesta. Paikassa piti ottaa ns. "takaa" toinen hyppy. Niin vain molemmat otimme kauniit välistävedot. Positiivista Kampin radassa oli se, että nyt oli hieno pujottelun aloitus avokulmaan.

Golffin nokka kohti Oulua ja kotona olin klo 21.05. Äkkiä koirat iltapissille ja pää tyynyyn, sillä kello soi tänä aamuna 4.00. Nyt siis kirjoitan tänä juttua työnantajan piikkiin.

-Pia-

Ei kommentteja: