perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Hyvä opettamaan vääriä asioita

Oon harmaahiuksinen mummeli ennemmin kuin uskoiskaan näiden voittaja -luokan liikkeiden kans. Onneksi on luottokampaaja, joka värjää piiloon harmaat, eikä kukaan tiedä meidän vaikeuksista ;)!

Tunnari näytti vähän aikaa TOSI hyvältä. Vipu aivan selvästi teki töitä nenullaan ja etsi omaa piilosta. Haisteli myös vääriä, muttei ottanut niitä. Liike oli niin sanotusti "varma nakki" ja olin niin onnessaan kun kaikki meni "suit sait". Sanonta "elä nuolase ennen kuin tipahtaa" piti tässä(kin) tapauksessa paikkansa. Kun tein testin, että ymmärtääkö Vipu oikeasti mistä on kysymys, niin totuus tuli ilmi. Sieltä tuli sekä oikeat että väärät ja vielä epävarmuutena kapuloiden pureminenkin. Olin siis opettanut Vipun haistelemaan piilotetun kapulan enkä omaa :(. Palattiinpa tässä asiassa siis alkupisteeseen ja aloitettiin toisella tyylillä. Katsotaan, jos se tois paremmin tuloksen.

Toinen murheen kryyni on ruutu. Senkin piti olla piis of kake. Vipu hahmottaa ruudun kaukaa hyvin jo ilman näyttöä. Ruudussa olen käyttänyt pintaa johon on läpätty tassua. Nyt Vipu on sekoittanut pinnan nopeissa maahan  menoissa käyttämääni mattoon, joka on huomattavasti isompi kuin pinta. Pinnalla siis mennään nyt suoraan maahan ja se oli juurtunut Vipun mieleen niin syvästi, että meinasin jo vaipua epätoivoon asian kanssa. Onneksi nyt pikku hiljaa Vipu alkaa tajuamaan, ettei pikkulätkällä mennäkkään maahan vaan seisotaan. Alusta ollaan siis tässäkin asiassa aloitettu.

Tätähän tämä tokoilu on... ylämäkee, alamäkee ja koskaan ei oo valmista :)!

-Pia-

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

Ja jos ois viikossa valmista, niin mitähän te sitten tekisitte, taitais tulla sen jälkeen aika pitkäks ;)

Reetta kirjoitti...

hmmm.. kuulostaa tutulta=) Mut minulle joku valaisi, että kosketusalusta on jokapaikassa sama ei asennolla väliä?!?! En vielä päässyt kyllä ymmärryksen tasolle asiassa...