torstaina, helmikuuta 17, 2011

Kylymää kylymää!

Kylmää on piisanut ihan riittämiin. Tiistaina kun ajeltiin tokotreeneistä kotiin, niin auton mittari näytti -32 astetta. Vaan luojan kiitos, treenataan lämpimässä hallissa :). Kyllä sitä monesti muistelee niitä aikoja, kun näpit ja varpaat oli agitreeneissä niin jäässä, että sattui. Pakkasta saatto olla siis -15, et ei me koskaan sen kylmemmässä olla treenattu. On siis TOSI luxusta treenata lämpimässä ja puhtaassa hallissa :)!

Lekkeily on aika vähäistä. Kolme kertaa päivässä pojat käy pakkasmittarin lukemista riippuen 10 - 30 min lenkin. Tosi lyhyitä pätkiä siis. Viime viikonloppuna oli ihanat kelit päivällä, vain n. -15, ja voitiin ulkoilla pitempääkin lenkkiä. Kuvasaalistakin sain pitkästä aikaa:















Lauantaina on Vipulla kolme agistarttia AD:n kisoissa. Sääennuste lupailee n -20 astetta, joten vielä riittää haastetta lämmittelyssä ja jäähdyttelyssä. Hallissa ei sisällä mahu liikuttaan. Mut eiköhän sitä jotain aina keksi :). Tsemppiä kaikille kisóihin menijöille ja toivotaan, et edes vähän lämpenis!

-Pia-

Ei kommentteja: