perjantaina, helmikuuta 25, 2011

Päivänsankari ja toipilas

Tänään on ollut juhlan päivä, sekä huolen päivä. Aloitetaan siitä juhlasta!

Viputti Piputti Pikkalainen, meidän touhupoika täyttää tänään kokonaiset 4 vuotta! Ja edelleen vaan jäppisen eleet on niin kakaramaiset, että vois luulla sen olevan 1 vee :)! Hassun hauska tyyppi sai lahjaksi aksaillan (olis tietty saanu ilman juhlapäivääkin) ja herkkukakun. Katsotaan mitä muuta keksitään jälkitoimituksena.


Kampilla taas oli tänään luopumisen päivä. Lisääntymiskyvystä siis luopui hän. Kampi lähti aamulla kyytiin ja Vipu jäi elämänsä ensimmäistä kertaa yksin kotiin. Hyvin nuorimies jäi ettimään makupaloja ja luultavasti kaikki oli mennyt hyvin, kun vastassa oli iloinen koira. Mutta takaisin Kampiin... hieman hirvitti jättää Kampi aamulla eläinlääkärin hoiviin ja lähteä itse töihin. Iltapäivällä Pasi haki hieman tötteröisen koiran kotiin. Kastrointi oli mennyt hyvin ja haava on siistin näköinen. Pari viikkoa kun jaksetaan ottaa rauhallisesti, niin eiköhän Kampi sitten ole entistä ehompi :).


1 kommentti:

ttm kirjoitti...

Onnea Vipu! Pikaista paranemista Kampi! Toivottavasti kastroinnin aiheuttamat mahdolliset muutokset käytöksessä ovat vaan hyvään suuntaan. Kevillä nyt reilu 3 viikkoa leikkauksesta ja merkkejä siitä että viihtyy mun kyljessä sohvalla entistä paremmin ja leikkimieltäkin on enemmän...
t. Teija