perjantaina, tammikuuta 28, 2011

Kaikenmaailman juttuja

Taas on kertynyt kasallinen juttuja kerrottavaksi. Aloitetaanpa vaikka Kampista...

Kampi on viime aikoina sairastellut jotain. Oireina on ollut mm. runsas veden juonti, pienoinen levottomuus, nivusten nuoleminen ja veden juonnista johtuvat virtsanpidätysongelmat. Aamuisin ja aamupäivisin kaikki on ollut ok, Kampi on nukkunut rauhaisasti ja oireilu on yleensä alkanut iltasella. Eläinlääkärissä käytiin viime viikolla. Kampin pissa tutkittiin, rakko ultrattiin, anaalit tyhjennettiin, eturauhanen tutkittiin, otettiin pieni verenkuva ja kilpirauhasarvot. Eturauhanen oli hieman suurentunut ja punottaviin nivusiin Kampi sai antibiotit. Muuten kaikki arvot oli lääkärin sanoin "priimaa"! Oireista silti veden juonti ja sisälle liruuttelu on jatkunut. Kasvattajan ja lääkärin kans keskusteltuani parhaimmaksi vaihtoehdoksi jäi kastraatio. Nyt pitäis löytää sopiva aika milloin sen vois tehä.

Ja sitten muihin aiheisiin. Kemin pakkasrallissa oltiin koko porukka lauantaina.... Eka rata oli melkoista säheltämistä siellä ja täällä ja hylkyhän sieltä tuli kun takaakierto ei onnistunut. Toinen rata oli ihan toisen näköistä menoa ja parin yhteistyö oli kaunista katsottavaa. Harmittavasti vaan Pasi kiirehti hieman liikaa renkaan kohdalla ja Vipu kieltäytyi siitä. Hypäriltä siis vitonen.

Nyt ollaan saatu tuhti paketti agia, kun koko perhe oli edustettuna eilisissä tekniikkatreeneissä. Neiti ei kyllä enää pysy hetkeäkään paikoillaan, joten taitaa meidän seuraavien treenien seuraaminen siirtyä hamaan tulevaisuuteen. Treenien aiheena oli kuitenkin välistävedot ja takaakierrot-päällejuoksut. Hauskaa oli seurata kun porukan "singerit" mennä viipotti. Onneksi ei tarttenu ite mennä :)!

välistävetotreeni

takaakiertoja-päällejuoksutreeni

Tokokin mennä porskuttaa eteenpäin jotenkuten. Viimeaikainen suuri mietinnän kohteeni on ollut, miten saisin siirrettyä Vipun kotitreenien hurjan motivaation ja innokkuuden koulutuskentillekkin. Kotona kun kaikki tekeminen on niin riemastuttavan ihanaa ja Vips ei meinaa kertakaikkiaan millään pysyä housuissaan. Treenikentällä taas kaikki on hetken kivaa, mutta aika äkkiä mielenkiinto lakkaa ja alkaa nuuskuttelu. Siihen pisteeseen ei sais päästää, mutta on melkein mahotonta pitää ryhmätreeneissä virettä yllä koko ajan :(. Blääh, emmä tiijä :(!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Pia-

Ei kommentteja: