sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

Uuden vuoden aloitusta

Tätä vuotta ollaaan kuljettu jo vaikka kuin pitkä matka, eikä tänne oo kukaan kerenny kirjoittamaan kuulumisia :P! Jep, kiirettä on pidellyt, kun nuo työt on tulleet haittaamaan harrastuksia. Ei vaiskaan, kivalta kuulostaa ja tuntuu uusi työ. Ainut vaan, et tarttisin kyllä lisätunteja vuorokauteen, jotta kerkeisi kaiken aikomansa tehdä. Olisko kellään myytävänä?!?

Meidän "tätiköörin" tokotreenit on pyörähtänyt käyntiin. On se kyllä niin ihanaa, kun on yhteen hiileen puhaltava porukka, jossa neljä silmäparia kattoo kun teet liikkeitä. Kyllä joku aina huomaa jotain korjattavaa :)! Meidän aina niin hyvä seuraaminen on mennyt pahasti takapakkia käännösten treenaamisen takia, joten siinä on nyt palattu alkupisteeseen. Mun kroppa ei vaan taivu vasemmalle käännöksiin ja koiralla palaa mielenkiinto heti, kun mä tuskastun. Kierre on siis valmis... ja siihen ei taida olla muuta apua kuin tauko!

Tiistaina pyörähtää käyntiin AD:n tokotreenit, jossa odotan mielenkiinnolla kouluttaja Jennin Ojalan oppeja. Olen aikaisemmin saanut ihailla Jennin menoa koiriensa kanssa vain kisoissa, mutta nyt on onni päästä ihan oppilaaksi :)!

Vaan tässäpä nämä kuulumiset lyhyesti, nyt nukkumaan, jotta jaksaa huomenna aloittaa uuden viikon :)!

-Pia-

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Ai te ootta kans Jennin opissa=) me ollaan Åken kanssa myöskin!! jos vaan kroppa kestää