sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Voe JukuJuku Maa :)

Käytiin sitten tänään ensimmäisissä avoimen luokan tokokisoissa Kalajoella asti. Tuomarina oli moninkertainen maajoukkue- edustaja ja MM- PM- ja SM- mitalisti Päivi Lamminen.

Vipu se ei mua helpolla päästä koskaan näissä tokokisoissa ;). Eipä ainakaan emäntä pääse luulemaan missään vaiheessa, että tokoilu on helppoa ;). Ennen paikallaoloa Vipu nimittäin keksi aivan ihastuttavan nartun kehästä, ja meni aivan sekaisin sulotuoksuista. Ei kelvannut broilerin fileet, ei lempparilelu. Ei auttanut kuin panna kädet kyynerpäitä myöten ristiin ja toivoa parasta. Kauhean nuuskuttelun kera siis kehään. Vipu kuitenkin yllätti TAAS ja liikkeet menivät mallikkaasti! Jokohan sitä pikkuhiljaa uskoisi, että kyllä se toimii kehässä, vaikka laidalla onkin muissa maailmoissa.

Paikallaolo: Hyvin meni maahan ja nousi perusasentoon.
Oli hieman nuuskutellut paikallaolossa 9 1/2 p.

Seuraaminen: Yksi vino perusasento ja yhessä kohdin vähän nuuskuttelua. Muuten videoltakin katsottuna tosi hyvän näköistä seuraamista 9p.

Maahanmeno: Napsahti niin nappiin :) 10p.

Luoksetulo: Kääk, ihan karmee etukeno käsimerkin kanssa! En todellakaan tiennyt tekeväni sitä noin voimakkaasti! Mutta Vipu pysähtyi ihan mahtavasti :)! 8 1/2 p.

Seisominen: Napsahti niin nappiin... MAAHAN :)! (Elä sano koskaa, että varma liike :)) 0 p.

Noutaminen: Ei ottanut kapulaa ihan heti suuhun ja pyöritteli tullessaan, muuten ok! 8p.

Kauko-ohjaus: Alotus on mulle niin vaikee, kun treenaan aina niin, että katson koiraa enkä liikkurin "asentokäskyjä". Tätä täytyy siis alkaa treenaamaan niin, että katson ohi koiran. Eka istumaan nousu oli vajaa, mutta muut vaihdot ok. 8p.

Estehyppy: Tuomarin kommentti: " Miten noin nopea koira voi tehdä jotain niin hitaasti." Eli hyppäsi hyvin, haisteli maata ja istui HITAASTI. Hyppäsi hyvin takaisin. 9 1/2 p.

Kokonaisvaikutus: 8 p., koska EDELLEEN kumartelen koiraan päin!!! ja harmittavasti pari kertaa jouduin ohjaamaan Vipua pannasta, koska haisteli niin voimakkaasti maata (esim. kaukojen kohdalla).

Yht. 159 p. 2 -tulos. Sijoitus 2/7.

Millä hiivatin konstilla saan tuon kumartelun kuriin?? Hyvä syy alkaa laihutuskuurille, jotta näkee mahan takaa paremmin ton pienen koiran ;D . Loppuu se kumartelu!

Joka tapauksessa, Pikku tokokoira oli TOOOSI upee tänään. Isompi koiruuskin, eli Kampi, oli myös loistava Vipun virittäjä :)! Ihan korvaamaton siinä hommassa!!

Kiitos kuuluu kaikille meitä prepanneille koutseille! Tuhannesti kiitos kaikille kullanarvoisista vinkeistä! Kiitos Kepolle ja Kevelle kivasta kisareissusta ja hurjasta kannustuksesta! Ei ku uutta koitosta kohti :)!


-Pia-

1 kommentti:

tarja kirjoitti...

No hitsi, niin hyvät pisteet ja silti viittä vaille. Mutta siltikin onnittelut hyvästä suorituksesta ja hyvistä osapisteistä! Hyvä te.