torstaina, toukokuuta 27, 2010

Kuulumiskatsaus

Miten sitä nykyään on aika niin kortilla, ettei tänne kerkee kirjottaa? Tuntuu jotenkin työläältä alkaa miettimään koko viikon tapahtumia. Siksipä ne tulee pistettyä sitten mahollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi :)!

Viime viikonloppuna Pasi kävi liitelemässä Vipun kanssa neljä rataa. Lauantaina mekin olimme KeVen kanssa kannustamassa. Kivaa oli ollakkin: hyvää seuraa, komia ilma ja sopivasti jännitettävää. Eka radalta tuli riman pudotus ja keppien aloitus, molemmissa syynä Pasin liian tiukat viennit. Toinen rata oli sitten huomattavasti paremman näköistä menoa, kontaktitkin tosi hyvät. Tältä radalta nolla ja voitto.

Sunnuntaina jäimme KeVen kans kotiin pitelemään sadetta, joten laitan vain ratojen tulokset. Hyl ja nollavoitto. Ei siis vieläkään sitä tuplanollaa... vielähän sitä olis pari kisaa aikaa yrittää :). Hassua miten vaikeeksi tuplan tekeminen menee, kun on tietynlainen paine takana. Vaan eipä siitä kannata painetta ottaa... jos ei tuu, ni sitte pysytään kotona ja otetaan sekin viikonloppu vaikka rennosti ;)!Tokopuolella menee nyt aika kurjasti (vaikka yritänkin ajatella positiivisesti). Treeneissä olen saanut Vipun nousemaan paikallaolosta kuikkimalla piilossa, joten se on nyt tosi epävarmalla pohjalla. Jättävät on taas sekaisin... en tiedä miksi?!? Ja kaiken kruunaa vielä jostain syystä tosi huono seuraaminen! Mulla ei oo mitään käsitystä mitä on tapahtunut, vaikka kuinka yritän kelata taaksepäin. Ens viikolla on iltakoe ja sinne pitäs jotenkin saada homma kasaan. Täytyy yrittää ottaa vaan lyhyitä iloisia pätkiä ja olla stressaamatta. Muuta en keksi! Kokemuksena kait se on tämäkin otettava!!! Häntä siis pystyyn, meni miten meni!

-Pia-

Ei kommentteja: