keskiviikkona, toukokuuta 12, 2010

Vaihteeksi agia(kin)

Onhan se Vipu päässyt liitämäänkin, ei vaan ole saanut kirjattua kaikkea blogiin. Kesäkausi avattiin viime viikonloppuna, oman seuran ulkokisoissa. Jämsän Jarmo oli tehnyt mukavat radat, joutuipa siinä kuskikin parissa kohtaa miettimään ihan tosissaan ohjaussuunnitelmaa. Mentiin sunnuntaina kaksi rataa, tuloksena 5 ja 10. Tällä kertaa rimat putosivat, mutta eipä ole hurraamista ainakaan puomin kontaktista. Nyt oli sentään vauhtia, mutta paikka ei ollut kovin selvillä. A oli sentään paljon parempi, ainakin eka radalla. Kokonaisuutena olin tyytyväinen siihen, että sain vietyä Vipun radalla aika lailla siten kuin olin suunnitellutkin. Oltiin molemmilla radoilla nopeimpia, mutta kun se ei juurikaan lohduta, jos ei pysty ohjaamaan niin hyvin kuin haluaisi. Kuten Mikko- koutsi sanoi viikko sitten treeneissä, muut jutut ovat aika ok mutta kontaktit ovat se heikko kohta.

Tässä välissä meidän eka rata. Kiitos Hannalle ja Vesalle videoinnista!Tänään rallateltiin 32 esteen rataa. Jösses että olin puhki eka(!) kierroksen jälkeen! Kentän mittaista suoraa kolme kertaa, välissä hieman mutkaakin, että itsekin ehti jotenkin mukaan ohjaamaan. Eikä siinä vielä kaikki: treenikaveri meni välissä radan läpi ja sitten oli taas mun vuoro. Reidet huusi hallelujaa ja keuhkot vinkui. Onneksi Vipu irtosi loppusuoralla, kun palkka oli odottamassa viimeisen hypyn takana. Ei tarvinnut ite koko suoraa pinkoa ; ).

Ja ettei agit loppuis heti alkuunsa, huomenna mennään Kemiin kisaamaan kaksi kisaa. Pitäis yrittää saada vaihteeksi niitä nolliakin, kolmea edelleen puuttuu SM- kisojen kriteereistä. Ja kaiken kukkuraksi pitäis saada tuplanollakin aikaiseksi! Tavoitteita siis riittää, onneksi kisoja on vielä muutama ennen kuin ilmoittautuminen menee umpeen. Ja jos ei saada nollia kasaan, sitten pysytään kotona sekin viikonloppu ja kokeillaan vaikka treenata ;).

Pasi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea Vipun valioitumisesta!!

Toivottelee Enni-morsian ja Taika-tytär