lauantaina, toukokuuta 08, 2010

Tokokisoissa TAAS

Tämä blogi kohta hukkuu näihin tokopäivityksiin, vaan pakko kirjottaa siitä mikä on tällä hetkellä IN! Huomenna on aksapäivä, joten jos siitäkin sais jonkinlaista raporttia ohjastajalta. Toivoa sopii.

Asiaan... oltiin siis tänään tokokisoissa kotikonnuilla. Tuomarina Olavi Pajala.

Paikallaolo: Vieruskaveri nousi n. puolessa välissä aikaa ylös ja hetkeä ennen ajan loppumista nousi myös Vipu ja meni haistelemaan vieruskaverin tyhjää paikkaa. Luulen, että Vipu jotenkin paineistu ylimääräisestä hairiöstä ja alkoi haistelemaan. En tiedä! 0p.

Seuraaminen: Yksi perusasento jäi tekemättä ja käännöksissä hieman väljyyttä, mutta tuomari kehui seuraamista hyvän näköiseksi :) 8p.

Maahanmeno: Hieman vino maahanmeno ja perusasennossa pomppas eteenpäin. 9 p.

Luoksetulo: En muista mistä piste lähti, mutta olisko ollut se, ettei pysähtynyt ihan heti. 9 p.

Seisominen: Napsahti sitten tänään nappiin :) 10 p. (Viime kokeessa nollattiin )

Nouto: samaa kuin viimeksikkin... vätkyttää kapulaa ja istuu hieman vinoon 8 p.

Kaket: Eka istumiseen tarvi kaks käskyä, koko ajan levottomuutta, mutta teki vaihdot. Viimeisessä maahanmenossa katseli yleisöön ja kun lähdin koiraa kohti, niin katsoi mua ja nousi seisomaan ja pyörähti itsensä ympäri (aivan kuin olisi säikähtänyt, että mitäs tässä nyt pitikään tehdä) Tuomari oli hetken ihmeissään ja sanoi ettei ole koskaan nähnyt moista virhettä. Päätti kuitenkin nollata liikkeen, koska liikkui lopussa itsensä verran 0 p.

Hyppy: pikkusievä suoritus 10 p.

Kokonaisvaikutus: tuomari tykkäsi työskentelystämme!!!! 10 p.

Kaikkinensa olen kyllä suoritukseemme tyytyväinen. Vipu ei ollut niin "sekona" ja paletti pysyi paremmin kasassa kuin Kalajoella. Erityisen tyytyväinen olen tuomarin antamaan kokonaisvaikutukseen... lämmittää kovasti mieltäni :)! Nyt sitten tarvitaan paljon häiriötreeniä, täytyy vissiin vaihtaa rauhalliset kenttätokot kaupunginvilinätokoiksi ;). Ei muuta ko taas tulta päin, kyllä me joskus onnistutaan tekemään kaikki liikkeet samassa kokeessa nappiin :)!!

-Pia-

5 kommenttia:

PirkkoR kirjoitti...

Vipu on nykyisin niin rakastunut Nupeen, että pitäisköhän meidän tulla häiriköimään teidän treenejä!

Pia kirjoitti...

Hei, hyvä idea! Ollaanpa yhteydessä, niin voitas käydä jossain reenimässä!

Anne-Mari ja Heppu + Svingi kirjoitti...

Hienoja pisteitä olette napanneet! :) JEE! Tätähän se toko on, että ei ne onnistuneet liikkeet aina napsahda samaan kokeeseen, mutta sekin päivä tulee! (kokemuksella sanon.. :-P)
Tsemppiä ja menestystä tuleviin kokeisiin!

jassu kirjoitti...

Täältä kanssa tulee tsemppiä seuraaviin kokeisiin ja onnitteluja nyt tosi hienoista pisteistä! Just niin ku Anne-Mari sanoi: kyllä sekin päivä tulee, että kaikki liikkeet tehään samassa kokeessa.

Pia kirjoitti...

Kiitti tsempistä ja pakkohan se on uskoa, että vielä se meidänkin kisa tulee :)! Niin kauan yritetään, että joskus se napsahtaa!