sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2009

Juhannusjuhla oli ja meni

Keskikesän juhla mennä vilahti, melkein kuin omia aikojaan. Perjantaina grillailtiin herkkuja hyvässä seurassa ja syötiin sisätiloissa, sillä ulkona olisi saanut olla toppakamppeet, jotta olisi tarennut. Muuten Jussi ollaan vietetty rennon letkeissä merkeissä.

Muistoina juhannuksilta vaan on ne ajat, jolloin matkattiin Hailuotoon koirien kanssa yöttömän yön agilitykisoihin. Nukuttiin rämiskössä aitassa, johon hyvin mahtui kolme ihmistä ja kolme koiraa, vaikka neliöitä oli n.5 ja sänkyjä vain kaksi. Silloin sitä jaksoi valvoa aamuun asti, kisata "hieman" huonovointisena ja pakertaa vielä monta tuntia työntekijänä. Ja parhaiten mieleen reissuista on jääneet pitkän hiekkarannan ja loputtoman meren lisäksi ne aggressiivisesti pesiään suojelevat naakat, joiden hyökkäyksen uhriksi minäkin jouduin. Pelko pesiä suojelevia lintuja kohtaan on säilynyt siis noilta ajoilta näihin päiviin asti.

Jaaha, palataanpa takaisin nykyaikaan... lauantaina toteutin pitkäaikaisen aikomukseni ja nypin molemmat "karvaturrit" kesäkuosiin. Vipua olin nyppinyt jo aiemmin ja lähinnä hieman viimeistelin kaveria. Kampi nyt on superhelppo tapaus ton karvansa kanssa, joten sen lookin siistimiseen meni n. 10 min. Selkä tietty huusi hallelujaa, mutta selvisin urakasta kohtalaisesti.

Kampi:

Vipu:

Alkuviikosta on sitten jännät paikat, kun Vipulle tulee naisvieras kyläilylle. Miten pikkumies selviää morsiamen kosinnasta, se selviää myöhemmin :)!

-Pia-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas menee, onko Vipu suu sikkuralla:) Katja

Sari kirjoitti...

Vipu hurrrmaa naisen kuin naisen, eiksjee.. :)
(psst. ne Hailuodon unohtumattomat äkäpussi-päälaen-nokkijat oli tiiroja, ei naakkoja.. missässää olitkaa kun koulussa piolookiaa opetettiin?
:-D )

n-elikot kirjoitti...

Suu on Vipulla sikkuralla, ja silmät kikkuralla :)!

No voe hyvät hykkyrät, taasko mä mokasin?!?! Piolokiaa, onks se jotain syötävää?!?

-Pia-