perjantaina, kesäkuuta 05, 2009

Agiliitelyä ja kärpäsen puremaa

Tiistaina oli kevään toiseksi viimeiset treenit ActiveDogilla. Ja olipas Vipulle vaikeat treenit. Idea oli taas päästä nollalla maaliin. Jos tuli virhe radalla, niin sai korjata paikan, mutta rata päättyi siltä osin siihen. Vipulle kaikkein vaikeinta oli radan aloituksen putkeen irtoaminen.


Radan alku

Kaveri oli kuin liimattu Pasin lahkeeseen, eikä lähtenyt hakemaan hieman umpikulmassa ollutta putken suuta (nro 4), vaan keksi omiaan, kuten hyppäämisen putken yli tms. Kun Pasi meni putken ulkopuolelle ja liikkui sen suuntaisesti, alkoi Vipukin hoksaamaan mistä putken suu löytyi. Toinen vaikea paikka oli keinulta pujotteluun meno. Pujotteluun Vipu meni ihan kivasti, mutta Pasin takana leikkaus oli liikaa ja Vipu tuli kesken pois. Ihmekkö tuo, ei me sellaisia olla treenattu. Lisätään se siis siihen piiiitkään treenattavien listaan....

Vaan kontaktit oli nyt loistavat! Varsinkin keinu, joka mentiin joka kerta oikeaoppisesti päähän asti ja siitä vielä tassut maahan! Hyvä, hyvä!

Niin, ja mua on taas puraissut tokokärpänen. Viimeisten alokaskisojen jälkeen pidin reilun parin viikon totaalitauon tokosta. Jotenkin niin kyllästytti ja ahisti koko tokoilu! Vaan pikku hiljaa sitä huomas miettivänsä kaikkia tulevia liikkeitä ja niiden opetusmetodeita.

Ekaks otettiin asiaksi nouto ja sen ongelma eli kapulan pureskelu. Pitämisharjoituksia ollaan treenailtu nyt joka päivä ja aina vaan näyttää paremmalta. Kaukothan meillä on aivan alkutekijöissä, joten istu-maahan -treeni on tullut hyvin tutuksi. Ja luoksetulon stoppeja ollaan treenailtu puunkierron avulla. Vielä tarvitaan hulluna apuja, mutta vähennetään sitten pikkuhiljaa. Eilen oltiin oikein ryhmätreeneissä ja sain sieltä paljon apuja tuleviin treeneihin. Kiitos, noilla me päästään taas monta askelta etiäpäin.

Tänään käytiin treenailemassa vähän agia. Kampi keksi, ettei pujottelussa ole kuin 10 keppiä ja jätti aina kaks viimeistä pujottelematta. Vasta palkan kanssa suoritti koko pujottelun. Ei voi kuin päätä pyöritellä ja ihmetellä, että mistä tuo johtui. Oliko syynä edessä killottava putki, mahdollisesti selkäjumi, näköhäiriö vai onko vetskulla alkava dementtia? Ens viikolle olisi tarkoitus saada osteopaatille aika, joten jumin mahdollisuus selviää ainakin siellä.

Vipulle otettiin sitten sitä irtoamistreeniä ja Wau, miten mahtavasti kaveri nyt irtoili! Ei siis tietoakaan Pasin lahkeessa roikkumisesta. Kontakteista vain keinu oli treenissä mukana ja se meni jälleen kerran loistavasti.

Nämä kuvat Vipusta on ottanut Eskelisen Sari viime OKK:n kisoista. Kiitos Sarille!

Nyt mulla olis hiljainen koti-ilta tiedossa. Pari karvaista "raatoa" makoilee samassa huoneessa ja Pasi lähti "illan viettoon" vetämään toisille agitreenejä. Taidan ottaa ilon irti ja mennä makoilemaan jätskikupin kera töllöttimen ääreen.

Nautinnollista viikonloppua!

-Pia-

Ei kommentteja: