maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Opintomatkaa pukkaa

Viikko päättyikin aikalailla totaalisesti siihen A:han.

Perjantaina Vipu treenaili ActiveDogilla korvaavissa treeneissä. Tällä kertaa vetäjänä oli Mari Kaplas. Vettä oli juuri satanut ja saatiin erinomaista lätäkkötreeniä. Vaikka Vipu onkin melkoinen vesipeto (ei kuitenkaan äitinsä veroinen:)), niin jopas oli kaameeta pujotella lätäkössä. Noh, menihän sekin sitten, kun tarpeeksi jankkas. Vipu sai paljon kehuja taidostaan lukea Pasin ohjausta ja aika moni muukin asia oli kohdallaan. Vaan mistäpä sitten tuli NOOTTIA?!? No, kontakteistapa tietty. Niiden treenaaminen on Pasilla jäänyt puolitiehen ja sen huomaa kyllä lipsumisena. Kiitos Mari, että piiskasit tota Pasia, jospa se nyt ottais itteensä niskasta kiinni ja pistäs kontaktit ojennukseen. Lupaushan täytyy pitää!!!

Lauantaina oli vain Vipun päivä kisata. Lee Gibsonin radat olivat sujuvan oloisia, jopa helpohkoja, ainakin näin radan reunalta katsottuna. Eka radan putki puomin alla -hässäkästä kun pari selvisi, niin loppurata oli tosi sujuvan näköistä menoa. Kontaktitkin olivat vielä tällä radalla kohtuu hyvännäköiset. Radalta 0 ja sij. 2./15. Toinen rata oli myös melkoista menoa. Kontakteilla pysähtymisestä ei ollut tietoakaan, vaikka virheitä niistä ei tullutkaan. Radalta 0 ja sij. 1./14. Puuttuva tuplanolla oli siis kasassa, vielä puuttui SM -opintomatkaa varten yksi nolla.

En kyllä koskaan varmaan lakkaa ihmettelemästä tota Vipun tyyliä olla eri koira radan reunalla kuin radalla. Vipu kulkee ennen omaa vuoroaan nokka maassa aivan muissa maailmoissa. Vielä lähtöportillakin Vipu saattaa nuuskutella ja Pasin on vaikeuksia saada kaveri sivulle. Vaan radalle Vipu sitten lähtee kuin tykin suusta säestäen menoaan haukkumisella. Radan jälkeen lelupalkka ei välttämättä kelpaa ja taas mennään nuuskuttelu -moodiin. Ihme kaveri :)!

Sunnuntaina pääsivät sitten molemmat nauttimaan liitelyn fiiliksistä. Eka rata oli hyppyrata. Vipu liiteli oikein mallikelpoisen radan erinomaisilla kurveilla ja nappasi viikonlopun kolmannen nolla -tuloksen. Sijoitus oli 1./16. Opintomatka oli siis tienattu!

Ja Kampi pääsi elementtiinsä! Oi, kuinka sen silmät aina loistaa, kun se kohta tietää pääsevänsä :)! Kampi liiteli oikein kelporadan. Harmiksi vaan pujottelun jälkeen Kampi luki Pasin vekkiohjauksen ohittamalla hypyn Pasin selän takaa ja siitä kielto. Muuten radalta löytyi pari tosi mallikasta käännöstä Kampiksi ja niistä voi olla erittäin tyytyväinen. Tulos siis 5.


"Joko mä pääsen radalle?!" tuumii Kampi


" Ja entäs sitten, mihin päin seuraavaksi?"


"Täältä tullaan!"


"Vähänkö oli siistiä!"

Kiitos Kampin upeista kuvista Juha Lehtikankaalle!

Viikonlopun viimeinen rata oli tiedossa ja tässä oli ehkä eniten sitä haastetta. Vipun kontaktit olivat taas aika karmeeta katseltavaa, vaikka alas asti Vipu tulikin ne. Ei vaan pysähdy! Yhdessä takaakierrossa Vipu meinasi tulla Pasin syliin, mutta siitä ei tullut virhettä. Neljäs nollatulos siis viikonlopulle... jotenkin niin uskomatonta! Kaupan päälle vielä sijoitus 1./17!

Kampin toinen rata oli myös ihan hyvä. Kampille tyypillisesti jotain radalla on aina keksittävä ja nyt kaveri päätti loikata puomin alastulon. Tulos siis 5. Vaan siitä voi olla erittäin tyytyväinen, että Kampi hyppäsi hyvin, eikä ensimmäistäkään rimaa tippunut. Taitaa kaverin kroppa olla vetreessä kunnossa!

Do dih, kisojen saldo ei siis ollut hassumpi! 4 0 -tulosta, joista 3 x 1. ja 1 x 2. ja 2 x 5 -tulos. Opintomatka SM -kisoihin taitaa olla Pasilla edessä, sillä kerrankin matkakin on niin lyhyt, että voi yöpyä vaikka kotona :)! Mutta sitä ennen otetaan kontaktien tehotreenit, sillä eihän noilla viiti mihinkään lähtä.

-Pia-

13 kommenttia:

Katja kirjoitti...

ONNEA matkaan SM kisoihin, huikeaa menoa Vipulla ja Pasilla:) Kunhan tää meidän elämä palaa "normaaliin" niin päästään joskus sinne kentän reunallekin katsomaan teidän liitelyä!

Adeina kirjoitti...

Hurraa Vipsis ja Pasi! Ootte te vaan huippuja! :D

Henna & tytöt kirjoitti...

Hurjasti onnea upeasta menestyksestä :)

Piitu kirjoitti...

Aivn mahtavaa Pasi ja Vipu-vippanen:-)

Te ootte kyllä hyviä, suorastaan loistavia!

Sanna kirjoitti...

WOW! Mielettömän upeeta! *aaltoja* Onnea hienosta menestyksestä! Ja muutenkin.. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat onnittelut sulhaselle!!

T: Enni-morsian

Kipa kirjoitti...

Onnittelut Vipulle Pasia unohtamatta!! Ihan on Vipu isäänsä tullut; kun ei tehdä töitä, niin voi vaikka nuuhkia maata, mut kun ollaan duunissa, niin sit ollaan duunissa :o)

jaana kirjoitti...

Hurjaa menoa!!!! Ihan mieletön nollasaalis!
Samaa maata taitavat olla Fliin kanssa: ei vois lunkimpi koira olla sekä ennen että jälkeen startin, mutta radalla mennäänkin sitten aika kovaa!

Kaisa, Merri och Nemi kirjoitti...

Onnea! Teiltä tuo liitely sujuu :)

Suski kirjoitti...

Onnittelut!! Kuulosti aika onnistuneelta viikonlopulta. =)

Ansku kirjoitti...

WUUHUU! Teitä saa koko ajan onnitella :)

Hirmut kirjoitti...

Hienoa, hienoa! Nyt kirsut kohti SM-kisoja! 8)

n-elikot kirjoitti...

Pasi ja vipu kiittää onnitteluista. Nyt treenataan kontakteja ja sitten lähdetään opintomatkalle!!