keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Viikko alkoi A:lla

Siis agilityllä...

Maanantaina Kampi liiteli pitkästä aikaa seuran ryhmätreeneissä. Treenit olivat kevään toiseksi viimeiset. Ensimmäinen kierros rataa meni puhtaasti viimeiselle hypylle asti, josta rima alas. Pitkiä kaarroksia korjailtiin eri vaihtoehdoilla, joista parhaimmaksi osoittautui suhinan kanssa jarrutus.

Vipun treenit olivat eilen Mikon opeissa. Nyt ennen SM -kisoja treenaillaan kunnolla rataharjoituksia ja nimen omaan niin, että saataisiin 0 aikaiseksi. Eilen ei Vipulla oikein onnistanut, vaikka viimeinen kierros oli "lähellä". Pituuden suorittaminen "tyhjään" osottautui Vipun ja Pasin kompastuskiveksi ja viimeisellä kierroksellakin Vipu hyppäs pituuden vinottain, vaikka rata muuten oli tosi hyvä. Selvennykseksi vielä, että Vipulla ei ole SM -nollat kasassa, ei edes tuplanollaa (ainakaan vielä :)), mutta monilla ryhmäläisillä SM -kisat on edessä ja siksi treenataan niitä silmällä pitäen. Ja ns. nolla -treenit on aina hyväksi... kasvattaa ohjaajille tsemppi -asennetta.

Viikonloppuna on taas agin täyteinen viikonloppu, sillä Vipulle on kaavailtu neljä starttia ja Kampi pääsee kahteen starttiin. Mielenkiintoinen kisarupeama edessä, sillä tuomarina toimii englantilainen Lee Gibson. Huhujen mukaan engelsmanni testailee mielellään suomalaisten takaaleikkaus- ja irtoamistaitoja. Uuhh!

-Pia-

1 kommentti:

tarja kirjoitti...

"Selvennykseksi vielä, että Vipulla ei ole SM -nollat kasassa, ei edes tuplanollaa"Jaa ei vai ole, montako niitä nyt on;) Onnittelut

-tarja-