sunnuntaina, toukokuuta 31, 2009

Kesää odotellessa treenaillaan

Viikko taas mennä vilahti hirveetä kyytiä. Agiliito on kuulunut viikko-ohjelmaan tiiviisti. Tiistaina Vipu liiteli Mikon opeissa. Kontaktit olivat vielä silloin hukassa ja taisipa Pasillakin olla käskytys ja kehut vähän missä sattuu. Pientä onnettomuuden tynkääkin pääsi sattumaan, kun kontaktin jälkeisessä tilanteessa Vipu törmäsi Pasiin. Hirveä vinkaisu, eikä sen jälkeen Vipu suostunut laittamaan takajalkaansa enää maahan. Pienen kävelyttämisen ja tauon jälkeen Vipu kuitenkin käveli ihan normaalisti, eikä sen jälkeen ontumista ole näkynyt. Taisi pikkukaveri vaan säikähtää.

Keskiviikkona treenailtiin hallissa kontakteja ja Kampikin pääsi hömpöttelemään esteille. Eikä tältäkään reissulta selvitty ihan ilman säikähdystä. Hurjapää Kampi lipesi puomilta ja tuli alas mukkelis makkelis. Kaveri vähän ravisteli itseään ja oli heti valmis uuteen yritykseen. Onneksi tuossakaan tilanteessa ei käynyt sen kummemmin.

Vipun kontaktit näyttää jo ihan hyvältä. Tosin tänään selvisi, että jos minä olen kentällä palkaamassa, niin tietää kyllä mitä pitää tehdä. Jos taas olen kentän reunalla ja joku muu palkkaa, niin ei meinaa sitten millään malttaa!!! Tarvitaan siis vielä paljon häiriötreeniä.

Kuuma päivä vaatii ehdottomasti viilentävät huvitukset. Käytiin siis meren rannalla hieman juoksemassa. Vipu kaahaili sydämensä kyllyydestä kepin perässä, mutta intoutuipa Kampikin vilvoittelemaan itseään.


Hiio hoi! Laiva näkyvissä!


Rannallakin voi spurttailla, tuumii Kampi.


Kampi kirmailee kuivalla maalla


Vaan joutuipa sittenkin kastelemaan itsensä.


Vipu the uimapeto


Sinne molskahti, ja eikun perään!


Vipu nauttii!


Rantahepuleita!


Kumpi vai Kampi voittaa... vai onko se sittenkin Vipu?!?

-Pia-

Ei kommentteja: