sunnuntaina, elokuuta 03, 2008

Noviisi päihittää konkarit

Eilen Kampi ja Vipu pääsivät liitämään Bc Jenssin kanssa hallille. Radanpätkä näytti tältä:Tarkoitus oli treenailla putken väärään päähän vientejä sekä käännöksiä. Kolomosen koirat testasivat radan ensin ja tahkusivat läpi moneen kertaan paikkoja hioen. Lähinnä vaikein paikka taisi olla vitosputkelta ysiputkelle ja siitä vienti loppuun. Mutta keksittiin me lopulta ysiputkelle vientiin erinomainen keino, joka näytti lähinnä jaakotuksen variaatiolta. Koirat toimivat sillä hyvin.

Lopuksi kehään astui Vipu-noviisi, joka oli odottanut autossa täpinöissään koko ajan. Tuo pikku ukko oli päättänyt näyttää mistä "kanat pissii" ja meni radan kaksi kertaa puhtaasti tiukoilla käännöksillä ja tosi vauhdikkaasti. Oli siinä meillä muilla hieman pokassa pitelemistä. Pääteltiin, että se on sitä lapsen uskoa vielä, kun mennään just sinne minne Pasi ohjaa, eikä vielä ole itseluottamusta valita esteitä. Jäämme odottelemaan päivää, kun Vipu pistää Pasia kuusnolla :).

-Pia-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vipu perhana! Kyl maar me Jenssin kans juteltiin illalla jotta miten me annettiinkin tuommoisen untuvaviiksen päihittää noin helposti :-D

Ps. Kyllä, Vipu TULEE vielä formuloimaan Pasin hyyvin hyyvin nöyräksi :-D

Kipa kirjoitti...

Lahjattomat ne on kun harjotusta tarvii... vai miten se nyt menikään ;o)