lauantaina, elokuuta 09, 2008

Trion viikko

Nämä mun iltavuoroviikot on tolle triolle aika rentoja viikkoja, kun ei tartte olla pitkiä aikoja keskenään kotona. Toisaalta taas enpä tiedä siitä rentoudesta... päikkärit taitaa jäädä porukalla väliin, kun on sitä tekemistä.

Tokoiltu ollaan muutamana aamuna läheisellä kentällä. Niitä iänikuisia maahanmenoja ollaan treenailtu ja, joo alkaahan ne pikkuhiljaa sujuakkin. Kunhan vaan muistaisin itteni pitää kurissa ja olla söheltämättä käsillä. Ja sitä seuraamista kans, kait sekin jollain tapaa etenee... vaikee sanoo, kun olen opetellut "kotiläksyjen" mukaisesti pitämään katsetta eteenpäin, että onko Vipun paikka aivan oikea. Yritän kyllä kovasti nurkkasilmällä kurkkia :). Jospa tänään ehtis käydä tokoilemassa niin, että Pasi on mukana. Pitäs ottaa kuvakin meidän uudesta hienosta kapistuksesta :). Niin ja ollaanhan me jo pari- kolme viikkoa treenailtu metallikapulaa, mutta siitä riittää juttua ihan omaksi tarinaksi :).

ActiveDogin treenit pyörähtivät käyntiin tällä viikolla. Molemmat pojat on ilmoitettu kursseilemaan Mikon oppeihin. Pitäisi kyllä olla kevyt askel, kun ei paljon lompsa taskussa paina, mutta hyvästä saa aina maksaa. Treenien aiheina molemmilla koirakoilla oli valssit ja persjätöt, joita treenailtiin tällasella radalla:
Sitten Mikin kuulumisia. On ollut parempia päiviä ja huonompia päiviä... välillä kaveri on oikein pirtsakkana, välillä vähän vaisumpana. Syö edelleen hyvin ja kulkee lenkeillä. Paksua kuolaa valuu varsinkin lenkkien jälkeen, mutta ei enää veristä kuolaa. Siihen auttoi karvojen leikkaaminen suun ympäriltä. Päivä kerrallaan tässä mennään, ei odotella liikoja, mutta pidetään peukut pystyssä.

Huomenna lähetään Pihtiputaalle kisaamaan. Herrentsyykkeli, viimeksi Kampi on kisannut agirodussa heinäkuun alussa. Niin, no eipä tuo niin pitkä tauko ole, kuukausi vaan, mutta jotenkin tuntuu vaan niin pitkältä. Kolme starttia siis tykitettävänä, mukavaa :)!

-Pia-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Tokihan Chilin blogin saa linkittää. Katsotaan kuinka aktiivinen päivitystahti tuon osalta tulee olemaan....