sunnuntaina, elokuuta 31, 2008

Seuramestaruudet

Niinpä niin, seuramestaruuksissa tuli oltua lauantaina. Kampi liiteli ensin oikein näpsäkän radan, mutta tuloksena se perus 5 (rima), jolla ei sijoituksissa kovin korkealle ylletty. Rataan voi kyllä olla hyvin tyytyväinen kaikkinensa.

Sitten alkoikin kunnon jännitysmomentti, kun pikku sintti päästettiin irti :). On se vaan hurjan jännää, kun kakara ottaa ensiaskeleitaan kisaurallaan. Ensin ostettiin Vipulle kisakirja tulevaisuutta varten ja mentiin tuomarin viralliseen mittaukseen. Eipä siinä kerenny paljon jännittämään, kun mitaus oli jo ohi. Sen verran reilusti Vipu oli medi, ettei jäänyt jossittelun varaa. Sitten jännittämään kaukalon laidalle möllirataa (epävirallinen). Kun Vipun vuoro tuli, otin muka pari askelta kaukalon laidalta taaksepäin. Aivan turhaan, sillä Vipu teki hommia sata lasissa, eikä joutanut mammaa etsimään. Olipas se hienon näköinen rata. Kontaktit mentiin siinä uskossa, että makkara löytyisi sieltä. Vaan kun ei löytynyt, niin jatkettiin matkaa. Putkiin Vipu irtosi empimättä. Yhdessä kohtaa Pasi oli vähän myöhässä valsissa ja Vipu räkytti tyyliin: "POIS EESTÄ!" Radan tulos oli nolla ja sillä Vipskasta tuli möllimestari! Kyllä voi olla tyytyväinen pikku miehen suoritukseen... ja vähän ohjaajankin :).

Kampin toisella radalla sattui jotain kummallista. Ensinnäkin rimoja ropisi kolmisen kappaletta ja pujottelun alotuksesta tuli virhe. Ja, kun Kampi oli suorituksensa tehnyt ja tullut maaliin, niin huomattiin että vasen etutassu oli veressä. Siinä paikanpäällä katsoin, että kynsi on irti. Päätettiin heti, ettei tulla seuraavana päivänä ja näytettiin tassua ylitoimitsijalle. Kotona sitten pesin ja puunasin tassua ja paljastuikin, ettei vaiva olekkaan niin vakava. Kynsivalliin oli tullut jostain viiltohaava, joka oli auennut. Päätettiin kuitenkin, että vaikka Kampi ei ontunutkaan, niin annetaan haavan parantua ja tassun levätä. Onneksi siis ei mitään vakavampaa ollut kyseessä... selvittiin vähän niin kuin säikähdyksellä.

Sellaiset seuramestaruuskisat... seuraavaksi hauskutellaan piirimestaruuksissa parin viikon päästä.

-Pia-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sää velipoika oot aika mahtavan hyvä aksassa!! Onneksi olkoon myös sun kartturille, niillä se on yleensä vaikeempaa..

Kipa kirjoitti...

Cello-iskä ja Totoro-veli ynnä muu sukukunta onnittelee Viputtia!! Ihan taitaa olla isäänsä tullut; kun tehdään töitä, niin tehdään töitä, jos tulee palkkaa, niin great, ellei, niin työt on tehty tehtäviksi :o)

Kampilla harmittava takaisku tuo jalka, mut tekevälle sattuu. Pikaista toipumista!

Sanna kirjoitti...

Paljon Onnea Vipulle ja taustajoukoille!! Hieno aloitus kerrassaan! Kampille pikaista paranemista!