maanantaina, elokuuta 18, 2008

Mettäkeikkaa pukkaa

Nautittiin eilisestä päivästä metsän siimeksessä. Mikäs siellä oli nauttiessa, hienon aurinkoisessa säässä, eikä sääskiäkään ollut riesaksi asti. Tehtiin Vipulle n. 300m pituinen jälki, jossa oli kolme keppiä. Vanhentumista odotellessa käytiin lenkkeilemässä ja kuvauskeikalla.


Aika etevä... kokeilkaapa itte juosta silmät kiinni ja keppi suussa.


Riehumista A´la Kampi ja Vipu


Vanhakin intoutuu


Ja kas, jälleen keppi suussa


Kampi haaveilee

Tunnin lenkkeilyn jälkeen voitiinkin lähteä jäljelle. Vipu on ollut useamman päivän huonosyöntinen, joten jäljessä oli koiran aktivoinnin lisäksi tarkoitus saada Vipu syömään. Jäljen päässä siis odotteli Ceasar -ateria, joka on ollut Vipun suurta herkkua. Mutta toisin kävi tällä kertaa, haistatti ns. pitkät koko purkille. Jälki kyllä meni tosi hienosti, kaikki kolme keppiä löytyi matkalta.

Mutta palataksemme tähän Vipun syömättömyyteen... Liekkö murkkuiän kotkotuksia vai mitä, mutta Vipu on ollut kaks vuorokautta syömättä. Ei siis vielä mitään hirveen huolestuttavaa, mutta kamalaa kattoo, kun valmiiksi laiha kaveri laihtuu entisestään. Mahataudista ei näyttäs olevan kyse, kaikki sillä saralla on normaalia. Tänään Vipu on jo ollut vähän vaisu... vaan ihmekkö tuo kun ei mitään syö. Nyt on puuro kypsymässä uunissa, jospa se maistuisi.

-Pia-

Ei kommentteja: