perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Uusi koiransänky

Toukokuussa kun kävimme Kipalassa, ihastuin hirvittävästi ländereiden uuteen sänkyyn. Kipa tarjoutui hakemaan meillekin seuraavana päivänä samanlaisen sängyn ja halusin tietysti Kampille sellaisen. Miksi Kampille, no jotenkin ajattelin sen ihastuvan siihen, se kun tykkää nukkua aina pehmeällä paikalla. No, eihän niitä sänkyjä Honkkarissa enää seuraavana päivänä ollut, joten jäimme siltä erää ilman.

Eräs perjantai, kun olin Vipun kans menossa treenaamaan, soi puhelin. Kipa kyseli, että haluanko vielä sängyn, sellaisia olisi taas tarjolla. No iliman muuta halusin. Sitten kasvattitapaamisessa kammettiin suuri Elainsanky (niin paketin kyljessä luki) autoon. Onneksi on iso auto.


Tässä kuva sängystä

Vaan kuinkas sitten kotona sängylle kävikään. Kampi on mennyt sänkyyn tasan kaks kertaa, kehoituksestani. Ei kertaakaan vapaehtoisesti. Vipun olen nähnyt makoilevan siinä pari kertaa, mutta ihmissänky tuntuu paremmalta. Parina aamuna kun olen herännyt niin Miki on koisinut siinä onnellisen autuaallisena. Mikihän yleensä koisii sängyn alla, mutta nyt näyttää siltä että Miki valtasi uuden "luomuksen". Samapa se, kuka siinä nukkuu. Olisi ollut sääli, jos sänky olisi jäänyt käyttämättä.


Sängyn uusi omistaja

Iloista viikonloppua!

-Pia-

2 kommenttia:

Kipa kirjoitti...

No mutta elainsanky vaatii ehdottomasti tyynyn, niin meilläkin on, sen myötä elainsankysta on tullu hyvin suosittu ;o)

ttm kirjoitti...

No mutta sehän on kiva että kuitenkin Miki tykästyi uuteen petiin! Kun on vaan yksi koira, ja ostat sille jotain, eikä kelpaa, niin siinähän sit ollaan, käyttämättä jää.. ellei esim. Kipalan poppoo huoli "ylijäämää" ;) No, onhan toki kirppiksetkin keksitty, mut mä en oo vielä opetellu kirppisdiileriksi...