maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Kampi hieronnassa ja Vipu liitämässä

Tänään oli Kampin rentoutus päivä, kun osteopaatti saapui aamulla meille. Itse tosin olin töissä, mutta Pasi hoiti virkansa hyvin. Eipä Kampi sitten ollutkaan niin jumissa, kuin luulin. Ilmeisesti kotihieronnasta oli ollut jotain apua. Vasen lapa oli ollut tosi jumissa, mutta selkä muuten aika hyvässä kunnossa. Jatkamme siis silloin tällöin kotihierontaa.

Pieni paniikki meinaa tulla ton agirodun kanssa... vähiin on jäänyt Vipun agitreenaaminen. Hyvinhän Vipu menee ns. hyppyrataa, mutta kontaktit on vähän hakusassa. Remmitreenit eivät ole tuottaneet toivottua tulosta, sillä pikkumiehellä ei ole käsitystä pysähtyä kontaktilla. Tänään käytiin treenailemassa kontakteja irti. Putken kautta eka A:lle ja minä kontaktilla ottamassa Vipua vastaan. Hyvinhän se noin onnistu... viikko aikaa saada kaveri sisäistään edes vähän asiaa :). No, pääasia ettei loukkaa radalla itteänsä. Muutama kerta samalla lailla puomia ja sitten Vipu oli sitä mieltä ettei jaksa enempää. Paineli varjoon loikoileen, kun oli niin kuuma. Lopetettiin sitten siihen.

Tänään vasta hommattiin majoitus tuonne agirotuun. Saatiin edullinen mökki vajaan 50 km päästä Ylöjärveltä Ikaalisista. Onneksi on tuo auto persiin alla, nopeastihan tuon matkan suhauttaa tulemaan.

Mutta nyt iltapalalle. Lomalainen saa käyttää koirat lenkillä kun duunari painuu pehkuihin.

-Pia-

Ei kommentteja: