torstaina, kesäkuuta 12, 2008

Tokotokotokoa ja oksennusta

Kampilla oli eilen illalla tosi huono elämä. Kaikki alkoi, kun huomasin Kampin istuvan nenä nurkkaan päin tosi jännittyneenä. Sitten alkoi niiskutus ja epäilin nenäpunkkia. Niiskutus ja korina vaan jatkuivat, kunnes mukaan tuli oksennus. Vuorotellen Pasin kanssa kerättiin alkuyöstä limaisia oksennuksia lattialta. Huono olo ei meinannut millään loppua, ja näki että kaikki ei ollut tosiaankaan kunnossa. Epäilen, että Kampi oli taas leikkinyt lehmää ja saanut heinänkorren kurkkuunsa/nenäänsä ja se ärsytti pahasti tai sitten kyseessä oli mahatauti. Vihdoin puolenyön kieppeillä Kampi rauhoittui sängynviereen maate ja itse nukahdin samontein. Aamulla kaikki oli ok. Kampi söi ja kulki ihan normaalisti. Toivottavasti oli vain jotain tilapäistä.

Tokoiltu ollaan parina aamuna läheisellä kentällä. Tulee aina niin älyttömän hyvä mieli, kun saa Vipun kanssa touhuta. On se sen verran touhukas Vipunen! Nyt olen kokeillut jo luoksetuloa sivulletulon kanssa ja vauhtia kyllä piisaa. Tänään rohkenin myös kokeilemaan noutoa sivulletulon kanssa ja toimii! Jes, hyvä Vipunen! Yks epäkohta noissa, samoin kuin seuraamisessa on, sivulle tulo on vino. Jospa se korjaantuisi tässä. Tärkeintä on nyt pitää yllä hyvä vire ja hauskuus... ja omalla porukalla näyttää hyvältä. Ryhmässä en tiedä.

On Kampi ja Vipu päässeet myös liitämään. Vipulla oli viimeinen kerta ActiveDogilla ennen kesätaukoa. Treenien kulusta en pahemmin osaa kertoa, kun en ite ollut paikalla, mutta pujottelu oli kuitenkin mennyt hyvin. Eilen Kampin treeneissä olivat olleet taas sääskien syötävinä. Siellä jos missä niitä riittää.

Tässäpä nämä kuulumiset...

-Pia-

Ei kommentteja: